Mallorca update: det som ikke måtte ske, skete!!

Om poolen, mad, en bamse og shopping

Her er så skønt kan i tro. Igår var temperaturen helt oppe på 30 grader!! Vejret er lidt blandet hernede, sådan sol og skyer on and off. Igår var der dog helt skyfrit og solen bagte. Victor er bare så dygtig hernede. Han sover til middag ved en 11-12 tiden, i halvanden til to timer og falder i søvn til natten omkring kl19-19.30 ish. Så det er samme rytme som vi også kører derhjemme. Dog kan vi godt mærke at han bliver meget hurtigere træt hernede, men andet ville være mærkeligt i denne varme.

Først nu er han begyndt at vænne sig til poolen. Han har ikke rigtigt ville i, mere gå på kanten af poolen og kun meget kort i med begge fødder. Men igår fik jeg ham i poolen, med vand op til numsen – så han laver fremskridt hehe. Men han er alligevel elle vild med vandet og griner rigtig meget, det er så skønt at se og høre at han hygger sig. Min kæreste og svigerforældre er blevet lidt forbrændte og røde på ryggen og skuldrene, jeg er dog ikke. Mega heldigt, for det plejer jeg hehe!

Maden på hotellet er okay. Morgenmaden er god, frokosten er okay og aftensmaden er kedelig. Så vi tager ud og spiser hver aften, men det er også skide hyggeligt. Nu bor vi jo på et rigtigt børnevenligt hotel igennem Star Tour, så underholdningen for børn er i top. Victor bliver helt vild glad når bamsen kommer på besøg, samtidig med at han er lidt bange for den, men alligevel rigtig gerne vil hen og røre den hehe.

Jeg har ingenting shoppe endnu, men vi skal på et marked på søndag, så er spændt på at se hvad man kan finde af lækre ting og sager. Jeg har dog allerede nu fundet nogle sandaler jeg er blevet forelsket i og har tænkt på lige siden jeg så dem. Så tror at jeg skal en tur bed ad gaden en af dagene og købe dem. Kender i ikke det når man finder noget som man bare ikke kan stoppe med at tænke på? Så ved man bare at hvis ikke man køber dem kommer man til at fortryde det. Så afsted med mig!

Jeg sender jer en masse sol herfra.

image

 

image

 

image

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

2 kommentarer

  • Sofie lerche

    Åh hvor ser det dejligt ud, og fantastisk så flot han klarer det. Jeg er selv i San Diego, USA og her er vejret gråt og kedeligt. Meget atypisk. Fortsat god ferie.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Hvor er i henne på Mallorca? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mallorca update: det som ikke måtte ske, skete!!