Jeg glæder mig til lige om lidt!

AFSLØRING: Kønnet på Kim Kardashians baby!!!

Okay this is a BIG THING!! Jeg er mega Kardashian fan og fanatiker. Elsker deres serie og jeg kan ikke få nok af dem. Nu hvor Kim K er gravid går alle ligesom og venter på at få af vide om det bliver en pige eller dreng.

Nu har hun ENDELIG afsløret det!!! Min lillesøster og jeg har gået og ønsket at de ville få en dreng, så de kunne få to af begge køn <3 Og så vil jeg bare gerne se hvor smuk en drenge udgave de kan lave hehe.

I forbindelse med fars dag billeder på Instagram, har hun netop afsløret kønnet med en sød tekst til Kanye. 

Det er en DRENG!!!! Det er så fucking fedt!!

  

   

2 kommentarer

 • M-M

  Hvor ser du det henne? Og skal man have en profil for at se det? Jeg kan ikke finde det 🙁
  PS. Tak for en rigtig god og ærlig blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken

  Hvor ser du der henne? Jeg vil også seeee meeere ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg glæder mig til lige om lidt!