Tips til at rejse med små børn

Ingen søvn igen!

Øv øv, Victor er igen kommet ind i en dårlig periode med hans søvn. Natten til fredag (fredag skulle vi rejse hjem fra Alcudia) fik vi næsten slet ikke sovet pga Victor vågnede 100 gange og smågræd lidt hele tiden. Sådan har det faktisk været lige siden! Det går ok med at få ham til at sove og så sover han en 3-4 timer uden at sige en lyd. Men herefter går det ned. Så græder han og når vi sætter os ind til ham for at trøste ham holder han op, så begynder han at trække vejret tung og så tænker vi at nu sover han igen. Ligeså snart at vi er listet ud fra hans værelse begynder han igen, ellers kan der godt lige gå 10 min. Sådan kan han blive ved! Så tilsidst ender det med at vi tager ham ind i vores seng og sove.

Mega irriterende! Så meget som jeg elsker at nusse, kysse og holde om ham – er jeg altså ikke helt fan af at han sover i vores seng længere. Det er heldigvis kun i perioder! Han fylder som en i helvede og når vi andre ligger på lodret, ja så ligger han vandret. Men det er den eneste måde vi kan få ham til ro på. Kunne godt bruge et par af jeres smarte tips til sådan et problem <3

Igår startede vi allesammen på job og i vuggestue efter 14 dages ferie. Det var hårdt! Det var min kærestes tur til at stå op om natten med Victor og jeg havde sagt til ham, at hvis Victor endte inde i vores seng igen, så ville jeg lægge mig ind på sofaen og sove. Og ja, den var god nok. Victor endte inde i vores seng og jeg lagde mig på sofaen. Så jeg har bare sovet skide dårligt og vågnet en million gange fordi jeg var bange for at sove over mig.

11391447_10153022901958845_4767808447892218107_n

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

6 kommentarer

  • Mette

    Hej Line,

    Vi kender alt for godt til denne udfordring hjemme hos os.
    Vi har afprøvet alverdens, men er bare kommet til den konklusion, at alles nattesøvn har så stor en værdi, at vi ikke vælger denne kamp om at blive i egen seng længere.
    Vores søn bliver fast puttet i sin egen seng hver aften og kommer med ind til os, når han vågner op og er ked af det.
    Det hele handler om tryghed og nærhed og modsat vores datter, har han bare et utroligt stort behov.
    Så i stedet for at sidde udkørt ved tremmesengen flere gange om natten, så er vi alle friske og udhvilet til både dagpleje – samt arbejdsdag.
    Og ja, men sover ikke super godt altid, men jeg synes faktisk, at man vender sig til den lille krudtugle og ærligt så er jeg begyndt at nyde al den hygge og tæthed det giver mig med vores søn.
    Nu er han begyndt at udfase sin middagslur og de dage hvor han ikke har sovet, bliver han meget længere i sin egen seng – til morges kom han først ind kl 5.00 modsat kl. 21-23-tiden og det er første skridt mod at blive en stor dreng 🙂 Så desværre har jeg ikke et banebrydende råd – men blot et råd om afslappethed og forståelse for nærhed <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Jeg tror også lidt at det er sådan vi er begyndt at have det. Nu har vi meget lettere ved at tage ham med ind i vores seng, hvor vi førhen virkelig kæmpede en kamp for at han skulle sove i sin egen seng. Men man orker det bare ikke mere hehe 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Vi sov på en madras inde ved siden af vores søn, da det stod på. Han havde brug på at holde i hånd hvis han vågnede, og så kunne man i søvne bare lige stikke hånden ind til ham.
    Håbet snart det vender for jer❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Åh tror jeg ville blive sindssyg af at sove på en madras ved siden af hans seng. Jeg syntes at det er så stort i man som forældre gør det, så kæmper man virkelig 🙂 Men så tror jeg hellere at jeg bare vil tage ham ind i sengen og lade ham fylde det hele, hehe.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    Føler SÅ meget med dig- kender det alt alt for godt!!! .. Vi havde en virkelig lang periode fra mon datter var 1 1/2 år.. Vi sad først inde ved hende, så rykkede vi længere og længere hen til døren, for til sidst at sidde ude foran døren, hvor den var trukket stort set helt i, men alligevel så hun kunne se os/lyder fra ipaden (jeg begyndte at spille hayday for at få tiden til at gå).. Når hun så kaldte, sagde vi bare ‘godnat skat’ ‘jeg sidder lige her og passer på dig’ og ellers ikke mer, så det netop ikke blev til en samtale med hende!
    Det var vigtigt for mig, at hun fladtbi søvn i sin egen seng.. Vi sad ofte en time eller to.. Pisse lederen, men vi valgte dén kamp!! Vågnede hun så igen når kl var efter midnat, så priotrtrfr vi, at vores alles søvn var den vigtigste og vi havde derfor en campingseng stående ved bord seng- klar til hende… Hvad med at I gør det?
    ‘Kampen’ tog laaaang tid, men nu sover hun HELE natten i sin egen seng!!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sara

      Fuck alle de stavefejl 😀 – det gik lidt stærkt:)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tips til at rejse med små børn