Ingen søvn igen!

Kære læser, hvad med dig selv

Jeg kom helt til at tænke på at jeg slet ikke ved noget om jer, mine søde læsere. Hver dag skriver jeg om mit liv, tanker, oplevelser, problemer, gode stunder osv. Men jeg aner jo intet om jer <3

Jeg er meget nysgerrige for at vide hvem i er. Hvad i hedder, hvor gamle i er, hvor i Danmark i bor, har i børn, hvad er jeres interesser, kærlighedsliv osv. Jeg syntes nemlig at det er hyggeligt det går begge veje. Det er også hyggeligt for mig at vide hvilket publikum jeg har og hvorfor i gider læse lige min blog.

I skal vide at jeg lægger mærke til jer og kan se at mange af jer er gode til at kommentere min blog igen og igen. That’s much appreciated!! <3 Tusinde tak for støtten.

11070338_10153025368653845_6604028833553610825_n

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31
   

19 kommentarer

 • Maiken

  Hej Line Sofie. Jeg har aldrig kommenteret din blog før, men følger trofast med hver eneste dag. Jeg er 23 år, bor i Odense og er gift, dog uden børn endnu 😉 jeg synes din blog er alsidig og ekstrem interessant at læse. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg hedder Trine, er 21 år gammel og bosat i Odense med min kæreste som jeg har været sammen med de sidste 4,5 år og har boet med de sidste 3 år. Jeg har igen børn, men glæder mig til det en dag bliver min tur, men jeg vil først være færdig med min uddannelse som bygningsingeniør, indtil låner jeg andres og hygger mig med, det er fantastisk! Jeg elsker børn og har altid gjort det, og børn elsker også mig, der går ikke længe fra jeg møder dem til de tager MIG med ud at lege frem for deres forældre! Det et også en af årsagerne til at jeg læser heftigt med på dig blog, skønt at følge med i dit og din søns liv! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Borghild

  Hej Line Sofie. Jeg har ikke skrevet på din blog før, men læser den altid 🙂 Jeg er 24 år, bor på Amager, med min kæreste igennem 4 år. Sammen har vi verdens dejligste og nemmeste søn fra 29.04.2014!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Hej Line✌️
  Jeg følger din blog og insta.
  Jeg hedder liv og er 25år, jeg er alene Mutti til Min lille bandit Charlie på snart 20mdr, jeg er Mor med stOrt M! Elsker dem, men det er jo virkelig også hårdt, men det slår ikke hvor fantastisk det også er
  Vi er bor i Svendborg. Kærlighedsliv, hvad er det nu liiige det er? Jeg priotere min søn højst, veninder, studiet, og hvad der ellers følger med. Kærligheden skal helt sikkert nok komme, men lige nu nyder jeg bare til værelsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Hej Line✌️
  Jeg følger din blog og insta.
  Jeg hedder liv og er 25år, jeg er alene Mutti til Min lille bandit Charlie på snart 20mdr, jeg er Mor med stOrt M! Elsker dem, men det er jo virkelig også hårdt, men det slår ikke hvor fantastisk det også er
  Vi er bor i Svendborg. Kærlighedsliv, hvad er det nu liiige det er? Jeg priotere min søn højst, veninder, studiet, og hvad der ellers følger med. Kærligheden skal helt sikkert nok komme, men lige nu nyder jeg bare til værelsen, som den er☺️
  Mange hilsner
  Charlies mor Liv
  Insta: gull_maj

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline Sofie

  Hej Line Sofie
  Jeg hedder Nicoline Sofie, er 20 år og bor i Silkeborg. Jeg har fuldt med på din blog fra begyndelsen og på din insta helt tilbage fra da du var med i pH. Jeg elsker at følge med i dit liv og håber en dag at støde på dig i Kbh
  De bedste ønsker for dig og din dejlige familie fremtiden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hej Line,
  Jeg hedder Laura, har boet i Danmark i 1år nu. Jeg er 16 år og har en datter på 1 år, min kæreste er 21 år gammel og er min datter far. Det er hårdt at være ung mor, men jeg kunne ikke bytte hende ud for noget andet. Jeg boede før hen i LOsAngeles men nu er jeg tilbage til kolde Danmark

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Hej Line.
  Jeg hedder Katja, jeg er 21 år og er lige flyttet til Slagelse med min forlovede.
  Jeg læser til pædagog på andet år.
  Jeg elsker at følge din blog og synes det er hyggeligt at følge med i de ting du skriver om. især om din graviditet og din daglige tackling af Victor, da jeg venter barn til Oktober! Ogs en dreng 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise T

  Jeg hedder Lise og bor med min kæreste i et hus i Rødovre. Vi har sammen en søn på snart 3 år. Jeg er 31 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lenette

  Hej Line Sofie.
  Det er første gang, at jeg kommentere din blog, men er trofast følger både her og på IG. Synes det er hyggeligt at følge dig og din hverdag og din skønne søn. 🙂
  Mit navn er Lenette og jeg er 27 år. Jeg bor i Aalborg med min kæreste igennem 9 år. Vi har en dejlig søn sammen på 13 måneder. Jeg er uddannet pædagog og arbejder i DUS/skole og er primær pædagog for en skøn 1. klasse.
  Jeg fulgte dig dengang du var med i PH, var en trofast seer, som heppede på dig. Da jeg så blev mor, faldt jeg en dag over din blog, og har fulgt den lige siden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hej Line Sofie
  Jeg hedder Mie og er 25 år, bor i København.
  Jeg fulgte dig da du var med i PH og faldt for nyligt over din blog da du overtog blogsplah instagram. Syntes det er hyggeligt at læse dine indlæg og følge med i dit liv med din skønne søn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melissa

  Hej Line-sofie. Jeg er 25 år, sygeplejerske på 2 år, bor i Søften udenfor Århus sammen med min kæreste igennem 10 år. Jeg er gravid i 5 måned og venter en lille pige. Jeg er begyndt at følge din blog inden for de sidste par måneder for du virker bare så nede på jorden og reel. Og forresten super lækker søn du har, han er så chamerende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Jeg bor pt. i Australien, men vender hjem til Danmark snart, flytter til København og starter studielivet. Jeg har fulgt med siden du startede (mere eller mindre). I starten synes jeg, at jeg havde set dig før – og så gik det op for mig, at det jo var LS fra Paradise. Den første og eneste gang jeg har set PH 😉
  Fortæller du snart noget mere om dit nye job? Jeg er mega spændt på at høre hvad det er… Eller har jeg misset noget?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel

  Hej Line Sofie 🙂
  Jeg følger trofast din blog, elsker at blive opdateret omkring dig og dit liv. Jeg faldt over din blog for en halv års tid siden tror jeg – jeg undrede mig over man ikke hvad hørt mere til dig og var nysgerrig, og var så heldig at finde din blog 😀
  Jeg er 21 år og bor i Aalborg med min kæreste gennem 2 år. Til dagligt læser jeg til pædagog, og er rigtig glad for det. Jeg har ingen børn selv, men ønsker det inden for en kort årrække 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hej Line Sofie.. Jeg følger også dagligt med på bloggen, og elskede dig i paradise Hotel:)
  Jeg er nok alders præsident fan – jeg er 37 år og bor alene i køge i mit nybyg hus – ønsker ikke børn, men har mine 3 birmakatte som er mine børn. Jeg er vegetar og har en stor kærlighed for dyr og Jeg er sagsbehandler i et forsikringsselskab. Fortsæt det gode arbejde på bloggen – det er værdsat ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana Skouboe

  Hej Line Sofie
  Jeg vil godt indrømme at jeg ikke kigger på bloggen hver dag. Men når jeg kigger med, så scroller jeg også næsten det hele igennem.
  Jeg er mor til Ida-Marie på 2 år og bor i Sønderjylland med faren. Jeg bliver 31 lige om lidt og kæresten bliver 30 til oktober.
  I min fritid har jeg heste som hobby. Jeg har en hoppe af samme race som din mor avler. Om aftenen når skinken er kommet i seng, så hækler jeg eller strikker. Det finder jeg ro ned og stresser af

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke

  Hej LS!
  Bedre sent end aldrig, som man siger 😉 Mit navn er Lykke, jeg er 25 år og jeg bor i Københavnsområdet. Jeg er snart færdiguddannet lærer og ved siden af mit studie, har jeg på nuværende tidspunkt min egen 7. klasse i dansk, historie og idræt. Jeg har overvejet at læse videre når jeg er færdiguddannet på universitetet, og dermed få mig en kandidat i pædagogik psykologi. Jeg elsker børn og unge mennesker. Jeg har selv haft en svær udfordret skolegang og det tog mig lang tid at forstå, at jeg godt kunne nå mine mål alligevel. Det var først da jeg mødte en dansklærer i slutningen af gymnasiet, som troede på mig uanset. Jeg blev der og er nu, klar over at min rolle i livet, er at gøre en forskel i børn og unges liv, så jeg kan videregive det håb og den tillid, som jeg selv fik.
  Jeg selv, har ingen børn, men jeg håber naturligvis at det sker en dag. Jeg har desværre en hormonsygdom som gør det addeles svært, og højst sandsynligt vil kræve hjælp udefra. Denne process føles som en stor mundfuld ved siden af et studie og et arbejde, så det må vente lidt endnu. Men det er bare endnu en kamp som jeg skal vinde og naturligvis kan jeg det 🙂
  I øvrigt læser jeg astrologi i min fritid og jeg har faktisk altid gerne ville ligge dit horoskop. Jeg ved ikke om du tror på den slags. Men jeg tror på at man ikke må ligge folks horoskop uden tilladelse – så hvis du en dag skulle få lyst, vil jeg meget gerne gøre det. 🙂
  Jeg har fulgt dig siden PH og jeg har altid været inspireret af dig. Jeg kommentere ikke ofte. De gange jeg har, har været på dine meget personlige indlæg. Men uanset, så gør du det godt 🙂
  Jeg håber at du får en dejlig solskinsdag med din gudeskønne søn.
  De bedste hilsner
  Lykke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Hej Line Sofie..
  Jeg læser ofte din blog og syntes den er rigtig god.. Jeg kommentere den dog ikke rigtig, men bruger dine gode råd og kan se mig selv i din hverdag med et lille barn..
  Jeg hedder Jane, og jeg er 27år.. Jeg har en søn der hedder Noam der liger er blevet 1år.. Og ham har jeg med min kæreste.. Vi bor i Vallensbæk, og er tilflyttere fra Jylland… (Vi vil gerne tilbage igen i fremtiden) ☺️
  Vores dreng er også ørebarn og har været alt det igennem som din lille dreng.. Plus lidt mere.. Så jeg kan virkelig relatere til det! Det er virkelig hårdt at se sit barn være så ramt af de dumme øre..
  Men du gør det skide godt.. Og jeg følger med ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina

  Jeg hedder Stina, jeg er 26 år, bor i Nordsjælland med min kæreste, og vores søn på 9mdr. Og vores lille hund. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ingen søvn igen!