Kære læser, hvad med dig selv

Meget glad og overvældet!!!

Vil bare lige sige TAK for alle jeres kommentarer igår! Det har simpelthen gjort mig så ekstremt glad og det betyder meget for mig at i syntes jeg virker reel og nede på jorden. FOR DET ER JEG OGSÅ! Alle mine indlæg kommer direkte fra mit hjerte, nogle er måske lidt kedelige og andre lidt mere spændende. Men man kan jo heller ikke skrive om noget spændende og actionfyldt hver dag hehe. Så vildt er mit liv dog ikke.

Husk at hvis i har ønsker til emner jeg skal skrive om, eller noget i gerne vil vide mere om skal i bare sige til. Det er selvfølgelig ikke alles behov jeg kan imødekomme, men jeg vil gøre mig bedste.

Nogle dage kan jeg godt mærke at jeg har svært med hvad jeg skal finde på at skrive om. For min hverdag er ikke speciel spændende når jeg har et almindelig fuldtidsarbejde og et barn. Jeg arbejder som jer andre 37 timer om ugen. Når jeg kommer hjem fra arbejde skal jeg hygge med min søn og EFTER han er blevet lagt i seng, har jeg tid til at lave et indlæg til bloggen. Nogle aftener er jeg bare SÅ træt, at jeg føler jeg ikke orker at skrive om noget og hellere vil ligge på sofaen. Derfor er mine indlæg nogle gange også lidt tamme. Men som skrevet før, går jeg meget op i at i får et nyt indlæg fra mig hver dag – så det vil jeg bestræbe mig på.

Og fordi i er så søde, har jeg en fed konkurrence til jer imorgen, hvor i har mulighed for at møde Victor og jeg personligt til et fedt børneevent <3

11267109_10153027784383845_591775204253663885_n-2

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31
   

2 kommentarer

 • Borghild

  Hej Line Sofie.
  Du lavede et indlæg om jeres ferie, hvor du skrev at i havde jeres klapvogn med helt til gaten.
  vi skal rejse med vores 13 mdr gamle søn snart, og tænker derfor om du ved, hvilke regler de har med at tage klapvognen med til gaten. og evt hvilken klapvogn i brugte?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Hej Borghild.
   Jeg er ikke helt sikker på hvad kriterierne er, men mener bare at den skal kunne klappes helt sammen som en paraplyklapvogn. Vores hedder ‘TOUR’, men kan ikke se finde den på nettet nogle steder. Og hende vi har fået den af kan ikke huske hvor den er fra. Desværre.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære læser, hvad med dig selv