Træt type idag!

Min mest betydningsfulde gave er gået i stykker

  
Igår da jeg kom hjem fra arbejdet ville jeg prøve at lave vores seng, som jo gik i stykker igår nat. Det kan i læse om HER, til dem af jer som ikke har læst mit indlæg fra igår.

Jeg er meget mere handymand end min kæreste er + at jeg gerne vil have tingene fikset med det samme, istedet for at springe over hvor gærdet er lavest. Eller lave lappeløsninger for den sags skyld! Idet det at jeg står og bikser med den lorte seng kan jeg se at et af mine guld armbånd er gået op, men stadigvæk hænger fast rundt om det andet. Jeg har to guldarmbånd som jeg altid går med og aldrig tager af.

Det der gik i stykker var selvfølgelig det armbånd jeg har fået af min far, stedmor og to søskende. Jeg fik det i gave den dag jeg havde født Victor <3 Armbåndet betyder virkelig så meget for, at affektionsværdien er en million gange højere end hvad det har kostet. Armbåndet symbolisere bare så mange ting for mig, at jeg ikke kan forestille mig ikke at skulle have det på! Nu har jeg også haft det på hver dag uden at tage det af i halvandet år. Jeg ved godt at det “kun” er en ting og at man ikke skal gå så meget op i de materielle ting her i livet. Men den betyder bare noget helt særligt for mig. Ligesom folk der mister deres vielsesring!! Gad vide om det kan laves?

20082_10153066024988845_5762931672059407752_n

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

6 kommentarer

 • Maria

  Åh det er bare så ærgerligt sådan noget, men bare rolig, det kan sagtens laves hos en guldsmed og det er ikke særligt dyrt heller 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Ja det er skide ærgerligt! Men godt det kan laves 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi P

  Det der kan helt sikkert godt laves 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina

  Intet problem 🙂 bare ned til guldsmeden med det. Så bliver det her helt igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træt type idag!