Søndag med dejlige mennesker 

Træt type idag!

  
Igår aftes var jeg til netværksmøde med alle de andre bloggere fra Bloggers Delight. Vi var inviteret på den nyåbnede restaurant KÖD, som havde sørget for sindssyg lækker mad og forkælelse. De havde endda være så vilde at give os en surprise efter forretten, som så var Wafande der kom og spillede en lille intimkoncert for os. Sindssyg godt initiativ! Maden var fantastisk, personalet var søde og atmosfæren i top! Kødet var så lækkert og mørt, at det var nok kun at skære i det i ét huk. Det var som smør!! Jeg tror seriøst det er det bedste stykke kød jeg nogensinde har smagt – og jeg har endda fået kobe kød på en fancy restaurant i New York.

  
Da jeg skulle op på arbejde idag tog jeg forholdsvis tidligt hjem. Så jeg lå i min seng kl24! En time efter begynder Victor at græde. Så jeg står op og går ind og henter for at lægge ham i vores seng. Han bliver bare mega hysterisk og græder virkelig meget og HØJT. På et tidspunkt vender min kæreste sig om, eller i hvert fald gør noget som giver et hop i sengen. Der lyder et kæmpe bump og det viser sig så at hans side af sengen er faldet sammen. Det er en elevationsseng, så det er den plade som under madrassen som faldt sammen oppe ved hans hovede. Så meget, så overkroppen lå nedad og benene oppe. Min kæreste kunne ikke rigtigt sove sådan så han gik ind på sofaen og sov. Victor var selvfølgelig ikke faldet i søvn endnu, så jeg var alene til at få ham til at sove. Pga han lå i midten, faldt han automatisk hen i den ødelagte side, da det jo gik nedad. Jeg var så bange for at han skulle falde ud af sengen, så jeg valgte at bytte plads med ham. 

ALDRIG I MIT LIV HAR JEG SOVET SÅ DÅRLIGT!!! Jeg har sygt ondt i ryggen idag fordi jeg har sovet så skævt. Jeg prøvede endda at skubbe min dyne ind under min rug i den side sengen hældte, men det hjalp ikke. Så jeg har måske fået Tre timers søvn i nat, så nedern og typisk! 

Jeg håber at i får en god dag på arbejdet, jeg har selvfølgelig en lang arbejdsdag idag. Hmmm

1 kommentar

  • Wow… Det lyder som om du har haft et hårdt døgn. Det er vigtigt at huske, at du trods alt er omgivet af dem du elsker. Husk at få nogle timers søvn i løbet af eftermiddagen!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndag med dejlige mennesker