Kan i se en lighed?

CROSSFIT update – før/efter billeder

11813283_10153135611773845_8767294322841355901_n

Kan i huske da jeg fortalte jer at jeg skulle starte til Crossfit? Her har i så en lille update. Better late than never…. Right?!

For tre måneder siden skrev jeg at jeg ville starte på intensiv Crossfit træning. Bare lige for at se hvad jeg kunne med min krop på så kort tid og så selvfølgelig for at blive strammet lidt op! Jeg havde købt en deal på nettet som gjorde at jeg kunne træne Crossfit for ingen penge i 2 mdr.

Lad mig sige det sådan her..,……. Det er ikke helt gået som forventet haha! (Og ja, du må gerne dø af grin med mig over det her indlæg)

Jeg nåede at være der 4 gange! (Ja, jeg græder selv af grin lige nu haha) Ej, jeg blev faktisk ret hooked på det og jeg syntes at det er en fed sport – men sindssyg hårdt! 14 dage før vi skulle rejse blev vi ramt af sygdom derhjemme, som gjorde at jeg slet ikke fik trænet – som jeg iøvrigt super gerne ville. Først blev Victor skide syg, så blev jeg syg med 40 i feber og efterfølgende skulle Victor opereres. Inden jeg havde nået at se mig om skulle vi på ferie!

På et tidspunkt kunne jeg ane, at min mave var blevet lidt mere fit. Jeg trænede nemlig også mave derhjemme, da det var primært den og min røv jeg ville have strammet op.

Så mega skuffende og lidt pinligt må jeg tilstå, at der nok ikke er kommet et resultat ud af det, som jeg ellers var dedikeret til.

11754261_10153135611763845_2563554929332329985_n

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

4 kommentarer

 • Louise

  Haha åhh , kom virkelig til at grine lidt af det her indlæg, selvfølgelig ikke over jeres sygdom, men over hvor godt jeg genkender det at tingene ikke altid lige går som man ellers havde forventet eller sat sig for. Du er ikke alene , jeg kan og og er sikker på også mange andre kan nikke genkendende til det hvor tingene bare går i vasken, og at du tager det med et smil er bare fantastisk ! Tak for din ærlighed.
  Det gav mig et smil på læben!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Haha ja, tænkte jeg hellere måtte være ærlig nu hvor jeg ikke rigtigt havde noget resultat 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaahaha jeg elsker det her indlæg, hele den her spænding med hvad der er sket også er du bare pisse ærlig!

  Så nice indlæg, respekt herfra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan i se en lighed?