Hjemme igen

Det hele tog lige en uventet drejning!

Denne weekend står på ren afslapning, men jeg kom alligevel til at tage en tur i IKEA og Elgiganten! Jeg har længe gerne ville opgradere Victor værelse da han virkelig har brug for mere plads til sit tøj. Så jeg fik købt en bænk med skuffer i til meget af hans legetøj og en reol med skuffer. Mega optur! Hans værelse er ret smalt, men vi fik det hele til at fungere alligevel. Det skal lige siges at hjemme hos os er det mig der har arbejdsbukserne på, haha. Jeg er handymanden med en skruetrækker da min kæreste desværre har ti tommelfingre. Men det gør mig nu ikke noget, jeg syntes det er meget hyggeligt at samle og indrette osv. Victor var så sad at hjælpe mig med at samle møblerne <3

11215712_10153131565233845_381344316725179618_n

11695830_10153131565213845_8960539416479981447_n

I Elgiganten fik vi købt et nyt fjernsyn. Det vi havde i stuen var gammel, slidt og ødelagt. Nu har vi fået et meget federe og større fjernsyn fra LG i 48 tommer og så er det Smart tv – det er satme smart. Det er jo en hel ny verden!!

11760110_10153131648058845_6833226631575061446_n

På vejen hjem var der en bil foran os som pludselig stoppede helt op på Roskildevejen og satte havari blik på. Det var mig der kørte, så jeg fik et chok, da det altså ikke er normalt at man holder stille midt på Roksildevejen – det er en meget befærdet vej!! Ud af føresiden løber en mand ud af bilen for at løbe hen til passagersædet. Han åbner døren og en mand falder nærmest ud af bilen og ligger sig på jorden. Vi sætter straks selv havari blik på vores bil og løber ud af bilen for at høre om der er noget vi kan hjælpe med. Det var to middelaldrene mænd af anden etnisk herkomst, de snakkede rigtig godt dansk, så der var heldigvis ikke noget vi misforstod. Vi ringede hurtigt til 112 for at få fat på en ambulance. Imens var der flere biler som stoppede og spurgte om vi havde brug for hjælp, nogle troede endda at han var blevet kørt ned. Vi nåede aldrig at blive til ambulancen kom da de sagde vi bare skulle køre. Jeg stod nemlig med Victor på armen som græd, fordi jeg gav manden hans bamse så han kunne lægge hovedet på den. Hvad der var sket med ham ved vi ikke. Han blev ved med at tage sig til den ene side af ryggen, omkring nyrerene. Han fortalte også at han havde kastet op to gange idag. Jeg håber bare at han er okay nu, det så i hvert fald ikke særlig rart ud.

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31
   

2 kommentarer

  • Henriette Sørensen

    Det lyder klart, som om manden havde et nyrestensanfald. Det kan være voldsomt smertefuldt, og kan give opkastninger. Sikke da en grim oplevelse I havde.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fatima

    Åh nej da, sikke noget frygteligt noget, godt i var der, der er en mening med al ting, under alle omstændigheder, gjorde i det helt rigtige, flere mennesker som jer TAK. Og ja det lyder som nyrestensanfald, havde det selv, og kan fortælle at det er en ulidelig smerte, en smerte som ikke kan beskrives, to af de overlæger jeg blev tjekket af, begge kvinder, kunne konstatere, at smerten er lidt ligesom veer, hvis ikke værre, så kom bare an veer 😉 spøg til side, men det gør virkelig ondt, jeg havde selv 109 små nyresten. Og fik 9 af dem med hjem, lidt større en sandkorn var de, og de var over alt i mine tarme, plus min galdeblære var fyldt, så nu er den fjernet og jeg er helt ok.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemme igen