Zoologisk museum med drengene

En akavet oplevelse

11903806_10153207142138845_1974399273445912320_n

Jeg var til DHL stafet i fredags med mit arbejde. Hyggeligt arrangement med jeg ved ikke hvor mange hundrede mennesker! Jeg skulle gudskelov ikke løbe haha, men kunne heppe. Det er selvfølgelig ikke den akavede oplevelse!

Jeg havde kun omkring 14% strøm tilbage på min mobil, heldigvis var jeg så klog at jeg havde husket at tage en oplader med. Men hvor i himlens navn finder man et stik til at oplade sin mobil til et udendørs arrangement?! Det gør man da på toilettet!!!! Eftersom det lige var det eneste jeg kunne finde, valgte jeg at stille mig ind i vognen med omkring 10 toiletter. Jeg valgte at stå helt nede i modsat ende af indgangen så jeg ikke ville stå i vejen for nogen. Det skal lige siges at vi på arbejdet fik vi udleveret hvide t-shirts med et lille logo henover højre bryst og på ryggen. Logoet var alt for lille i forhold til hvad vi havde regnet med, men eftersom vi fik dem leveret på selve DHL dagen, kunne vi ikke returnerer dem. Så kan i mon forestille jer hvad jeg lignede ude på det toilet? En som var sat til at arbejde i toiletvognen haha. Jeg begyndte at hjælpe folk ved at fortælle dem hvor der var ledige toiletter og hver gang de prøvede at vaske hænder ved håndvasken, fortalte jeg dem venligt at det forgik udenfor. Det var virkelig akavet, men også pænt morsomt! Så begyndte folk at spørge mig om det var sæbe undenfor osv, men der måtte jeg pænt fortælle dem at jeg altså ikke arbejdede der, men blot var igang med at oplade min telefon, hahahhaha (jeg bearbejder dem ikke, for stod derude i 20 min!). Ikke at det gør mig noget folk troede jeg arbejdede der, for det lignede jeg 100% og elskede at de faktisk også ventede på mit signal til at kunne træde ind i vognen – på trods af at jeg stod helt nede i den anden ende haha.

Gad vide om jeg havde tjent på hvis jeg havde sat en skål op til mønter?!?!?! (spøg til side)

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zoologisk museum med drengene