Endelig kom pakken!!

Ingen middagslur – igen

11873499_10153176487473845_4503670071127744820_n

På ferien tog det os næsten halvanden time at få ham til at sove til middag og det er faktisk lidt det samme efter vi er kommet hjem. Det er mega frustrerende og jeg er nogle gange helt grædefærdig indeni. Igår var han selvfølgelig ikke træt til hans middagslur, så min kæreste og jeg talte om det og blev enige om, at så måtte vi skippe hans lur igen. Vi gider nemlig ikke at han først sover til middag kl13.30 – for så er han ikke træt for kl21 ish om aftenen. Og det syntes jeg personligt er alt for sent for en lille dreng som ham.

Det gik faktisk fint igen. Han fik dog nogle krise stunder en gang imellem, men han holdt sig vågen helt til kl 19.15. Vi lavede også noget hele dagen, så det var godt at han kunne blive underholdt hele tiden. Min svigermor skrev faktisk en sms til mig om jeg havde lyst til at tage på Ishøj Kræmmermarked og er der noget jeg elsker, så er det at være spontan! Jeg efterlod min kæreste hos hans fætter i deres nye smukke hus (de skulle arbejde) og så kørte Victor og jeg hen til farmor og samlede hende op. Det var skide hyggeligt og Victor fik prøvet nogle karruseller i det lille Tivoli der var – selvfølglig ikke uden at hans mor sad der sammen med ham haha. Ellers så turde han ikke. På kræmmermarkedet fandt vi en knallert til Victor til 50 kroner. Jeg fik den største optur på, fordi jeg for to dage siden havde sagt til min kæreste at jeg ville købe en til Victor i Fætter Br til ca 250 kr. Så det var pisse fedt at vi fandt den til 50 kr!!

Men jeg er faktisk ret forvirret hvad hans middagslur angår. hvad syntes i at vi skal gøre?? Og er det okay at skippe hans middagslur her og der? Jeg mener bare, vi vil hellere skippe den end at bruge en time til halvanden på at få ham til at sove. Hmm….

11889565_10153176487138845_7001092136823010742_n

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

2 kommentarer

  • Toril

    Hej Line Sofie 🙂
    Det er nok meget individuelt fra barn til barn hvornår de er klar til at droppe middagsluren. Min dreng var nok ca på samme alder som Victor da han ikke ville sove til middag mere (og hvis han gjorde det sov han først meget sent), så den blev droppet helt. Men det var en lidt hård periode med en træt og pyldret dreng, men det var hurtigt overstået 🙂
    Tror måske også det kan hænge sammen med hvor mange timer han sover om natten..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

    Lyder lidt som dengang min dreng inden vi droppede middagsluren. For os har det været en lettelse at droppe middagsluren fra for den kamp det er at få ham til at sove til middag. Når det lykkedes havde vi atter problemer om aftenen med at putte ham. Det første stykke tid efter vi droppede luren, var noget hård for bettemanden, men nu kører det. Nogle gange falder han dog i søvn når vi kører bil eller tager ham med i løbevognen, men det skaber ikke problemer om aftenen. I starten sørgede vi forresten for at han havde en halv til en hel time omkring kl 13 ish hvor han koblede af til iPad, så han ikke skulle være “på” hele tiden. Held og lykke

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig kom pakken!!