Gratis oplevelse for børn

Last minute preparation

Så er det idag vi rejser til Marbella og jubiii hvor vi glæder os!! Vi skal først være i lufthavnen kl18 og så flyver vi kl20. Sidst da vi skulle til Alcudia med mine svigerforældre skulle vi også flyve sent, så vi har heldigvis prøvet det før med Victor. Jeg er 100% sikker på at han kommer til at falde i søvn i flyvet, så det er dejligt. Vi har en bil i lufthavnen der står og venter på os, så vi skal heldigvis ikke med en bus eller taxa. Jeg er bare spændt på om vi kan finde hvor den holder henne haha. Det er nemlig ikke en udlejningsbil, så vi kan ikke rigtigt spørge dem der arbejder der – og vi lander først kl23.30! Min kærestes stedsans er uduelig haha (selvom han selv mener han er god til at finde vej).

  
Nå men jeg har været et smut forbi min elskede frisør idag. Lokkerne skulle lige friskes op inden afrejse! Idag blev da bare bunden der skulle farves, da min udgroning var ved at blive kritisk. Men jeg er begyndt at flakke lidt mht mit hår!! Jeg er lidt ude i at farve det helt mørkebrunt igen, men jeg er virkelig i tvivl. Hvad syntes i?? For jeg er virkelig også glad for det jeg har nu.

Hvis i er nysgerrige for at se min frisøres værker og priser, kan i altid tjekke hendes hjemmeside ud HER!

  

Min dejlige storesøster gav også lige mine negle en omgang kærlighed. Jeg ville bare have dem naturlige, så hun fandt den helt perfekte farve frem. Det er bare på mine egne negle, så neglelængden er længere på nogle af neglene. Men nu føler jeg mig bare mega klar til afrejse! Tak til min søster <3

  

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

1 kommentar

  • Maja

    Mørke brunt, ikke sort ☺️ super god ferie til jer. Velfortjent!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gratis oplevelse for børn