Jeg føler mig så heldig!

Bedst i test flyverdragt til Victor – NEDSAT

Så er Victors flyverdragt bestilt!!! Jeg googlede bedst i test flyverdragt 2015 for at finde ud af hvad de bedste mærker i år er. Jeg gider ikke købe en flyverdragt til 1200 kr, hvis en flyverdragt til 700 kr er bedre. Der vil jeg hellere spare når jeg ved at han alligevel ikke kommer til at passe den næste år.

Det var så her at jeg gik ind på www.babyshop.dk og fandt den. De har en masse fede flyverdragter at vælge imellem, både billige og dyre. Den jeg har købt til Victor hedder Reima Copenhagen og er marine blå. Lige nu er den sat ned med 20% rabat til 720 kr, hvor den oprindelig pris er 899 kr. Direkte link HER!

OBS!! Jeg har lige fundet ud af at flyverdragten ikke længere er sat ned. Det er jeg frygteligt ked af. Jeg lavede indlægget igår hvor den var nedsat og efter jeg havde udgivet idag ser jeg så at den ikke længere er sat ned. Men jeg håber alligevel at mit indlæg kan hjælper jer med at finde frem til den rigtige flyverdragt til jeres små guldklumper.

Hos bedst i test fik den 4,5 stjerne ud af 5 – se linket HER for bedst i test vindere i 2015.

rm13_xlarge

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg føler mig så heldig!