Nyt hår!!

Det sødeste skete igår aftes

12004904_10153255788363845_3020118621265281369_n

Ej men altså jeg har så meget lyst til at sidde og klappe i mine små hænder over det!!

Da vi havde puttet Victor går der ofte noget tid inden han sover. I øjeblikket er vi inde i en rigtig god periode med at få ham til at sove (7-9-13). Der er intet brok fra hans side, vi skal ikke gå ind til ham 15 gange før han sover og vigtigst af alt – INGEN gråd! Men igår lagde vi mærke til noget, som vi aldrig har opdaget før. Det skal lige siges at hans dør står helt åbnet, så han kan høre os snakke og fjernsynet i baggrunden. Pludseligt kunne vi høre Victors stemme inde fra hans værelse, han lå simpelthen og snakkede med sig selv i sengen. Han sagde blandt andet ‘farfar’, ‘mor’ og ‘tak for mad’. Det var overdrevet SØDT!!!! Min kæreste og jeg sad bare og smilede over hele hovedet mens det stod på.

Når sådanne små øjeblikke sker, kan man virkelig ikke lade være med at få følelsen af lykke igennem sin krop. Det er bare helt vildt så stor han pludseligt er blevet og hvor uhyggeligt hurtigt tiden går!

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt hår!!