Tips til at få lange negle

Nyt nyt nyt til Victor igen

Så har mor her igen været på spil. Jeg har fundet nogle lækre efterår/vinter støvler til Victor som han bare måtte have!! Victors farmor og farfar har været så søde at sige at de gerne vil købe dem til ham i fødselsdagsgave – så det er vildt dejligt.

De støvler jeg har valgt er mærket Primigi. Jeg kender det ikke, så jeg er spændt på at se om de passer ham godt. Jeg har målt hans fod inden jeg bestilte dem og heldigvis fortæller langt de fleste hjemmesider hvad skoens indermål er. Så jeg tror jeg nogenlunde har styr på det hele og alt det med voksetillæg osv hehe. Og hvis de ikke er gode, jamen så sender vi dem bare retur. Jeg fandt dem inde på Zalando.dk hvor de selvfølglig havde mega mange andre lækre støvler til børn. Men jeg forelskede mig altså i dem fra Primigi – se direkte link HER! Og så syntes jeg altså at det er helt vildt at de kun koster 449 kr, når man tænker på at skoen er lavet af læder og foret er uld. Såååå optur!!

Ih hvor jeg glæder mig til at modtage med dem posten og til at se Victor med dem på. Tænk at man kan glæde sig så meget over en støvle. Længe leve livet som mor haha!

PR316I001-K11@11

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tips til at få lange negle