Til salg

Liv og VIRKELIG glade dage

12115772_10153273911703845_1187732376629910871_n

Victor han er en dejlig humørspreder fortiden. Det er helt vildt så meget hans humør smitter af på os andre. Han er bare konstant glad, griner hele tiden og er blevet rigtig dygtig til at sidde og lege – både med og uden os. Han er virkelig grunden til jeg vil blive et bedre menneske. Tænk hvis alle mennesker bare havde samme glæde i livet som alle de små dejlige børn der render rundt. Så havde verden virkelig set anderledes ud idag.

Jeg sluger al Victors energi til mig og nyder hvert et sekund jeg har med ham. Jeg kan slet ikke få nok af ham. Det er lidt skørt, men jeg tager nogle gange mig selv i at sidde og bare stirre på ham fordi jeg syntes at han er så dejlig. Jeg ved godt at jeg lyder som en tosse-mor, men det er virkelig sådan at jeg har det. Min kæreste og jeg tager os selv i flere gange om dagen at kigge på hinanden og bare smile over hele hovedet, fordi Victor enten gør eller siger noget der er vildt sødt <3

Btw, så har jeg faktisk købt nogle urtegærs dråber til ham som hedder Bio Strath. De skulle være med til at gøre hans immunforsvar meget stærkere – og hvem vil ikke godt have et barn der næsten aldrig er syg?? Det vil jeg i hvert fald rigtig gerne. Han skal have dråberne 15 x 3 gange dagligt. Når det er hverdag får han dem kun morgen og aften. Jeg håber at de hjælper.

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til salg