Ting til salg

Min baby bliver snart 2 år!

Line13-14 1276Jeg kan slet ikke forstå at Victor allerede bliver 2 år på næste søndag!!! Det er mega skræmmende at tiden går så hurtigt. Det er for det meste nok forældre der har det sådan hehe. Siden den dag Victor blev født har jeg nærmest ikke kunne følge med.

Først lærer de at kravle, så kan de selv rejse sig og stå op ad sig selv, Så lige pludselig kan de gå. Det næste er at de begynder at sige ord, starter i vuggestuen og VUPTI – så er der ingen lille baby tilbage.

Jeg ved godt at jeg har skrevet om det før, men det er helt vildt så meget der sker med Victors udvikling lige nu. Han kan sige rigtig mange ord nu, nogle som jeg endda ikke vidste han kunne. Det er ret sjovt at høre <3 Han er blevet helt vildt selvstændig og ved lige hvad han vil og ikke vil. Nogle gange skal vi endda forhandle med ham. Og og og, nu til den virkelig STORE ting i vores liv!!!! Victor har sovet i sin egen seng hele natten i en halvanden uge nu. Det er en mega stor ting herhjemme, for han har næsten hver nat endt inde i sengen hos os – siden han blev født. Det er lidt mærkeligt at han ikke ligger hos os mere når vi vågner, men det er også en dejlig for så har vi allesammen fået en hel nats søvn.

Lige endnu en lækker update!! Vi har fået solgt vores seng og IDAG får vi den nye leveret. Jeg kan slet ikke beskrive hvor meget jeg glæder mig til at sove ordentligt igen OG at få min kæreste tilbage i sengen <3 Jeg har i lidt over en uge nu sovet på en luftmadras og jeg skal lige hilse at sige, at det er det værste lort at sove på. Hold nu kæft hvor sover man dårligt på sådan et stykke lort.

God dag til jer!

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

2 kommentarer

 • line

  Tillykke med ham når i når dertil 🙂 min søn bliver 2 år på søndag, hvis du har nogen gode ideer til fødselsdagsgaver så lav endeligt et indlæg om det, jeg synes at det er svært at finde på noget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Tak og mange gange i lige måde 🙂 Jeg syntes selv det er mega svært haha.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting til salg