Min store kærlighed har fødselsdag idag!

ENDELIG kan vi sove godt!

60020

Som mange af jer ved har vi haft sat vores seng til salg. Den er nu blevet solgt og endelig kan vi se frem til at sove i samme seng igen. Jeg har glædet mig MEGET til denne dag, mest af alt fordi jeg har savnet at have min kæreste inde i sengen hos mig. Det er som om at vi har taget hul på et helt nyt kapitel, haha. Ja jeg ved godt at det lyder skørt, men det er virkelig en vigtig ting at man som kærester deler seng sammen.

Vi valgte en kontinental seng fra Jysk. Vi er ligeglade med elevationsseng, som vi ellers troede at man ikke kunne leve uden. Men efter vi fik den i første omgang, brugte vi alligevel ikke elevationen. Hvorfor så have en? Jeg syntes personligt at kontinental senge er flotte og rigtig stilet i et soveværelse. Det er lidt ligesom prinsessen på ærten, lag på lag med madrasser. Nu skal vi selvfølgelig vænne os til at sove i en ny seng, men jeg er sikker på at det er det rette valg. Og hvis vi fortyder om 2 måneder kan vi returnerer den til noget andet. Hos Jysk har man nemlig 100 dages retur ret til noget andet – mega nice!

På trods af at vi fik leveret en ødelagt boxmadras TO GANGE og med mega meget besvær med levering, misforståelser osv. Så blev tredje gang lykkens gang for os! Ingen defekter på boxmadrassen og vi kan endelig sove i en ordentlig seng!! Halleluja for det….

60013

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min store kærlighed har fødselsdag idag!