HURRA, min mor fylder 50 år idag

Helvede bryder snart løs!!

Igår aftes da Victor skulle i bad opdagede jeg at han havde fået nogle knopper rundt omkring på kroppen. Blandt andet ved foden, ryggen, hovedet og halsen. De er lige nu hvide og røde rundt om og så klør de, specielt dem i hovedet/halsen. Hvis jeg ikke er helt dum, så ligner det at han er ved at få SKOLDKOPPER!!!

Først vil jeg lige sige at hvis det er det, så er jeg glad for at han får dem nu og ikke når han bliver ældre. Når det så er sagt, så kunne timingen ikke være værre! 1. fordi min kæreste og jeg jo rejser til Amsterdam imorgen og Victor så skal passes hele weekenden hos sin farmor og farfar. 2. fordi min kæreste rejser til Marbella på torsdag i næste uge og er væk i fem dage – hvor jeg om fredagen skal til julefrokost med arbejdet. Ikke fordi jeg ville dø hvis jeg ikke kunne komme til julefrokost, det er mere bare det at når man endelig skal noget, så er han syg hehe. Og 3. fordi jeg ikke har nogen hjælp til at få ham passet i næste uge, hvis han stadigvæk skal være hjemme fra vuggestuen. Men okay, jeg må nok hellere lade være med at tage sorgerne på forskud og bare tage én dag ad gangen.

Imorgen inden vi skal i lufthavnen har Victor faktisk en tid til lægen pga noget udslæt han har i ansigtet. Der er noget han har haft i to måneders tid. De kløer ikke på ham, men det spreder sig og går lidt i sig selv igen. Så jeg er spændt på at høre hvad lægen tænker det kan være. Når det så er sagt, så er det jo heldigt nok at han skal til lægen fredag, hvis han også er ved at få skoldkopper. Men nu må vi se!

12274470_10153354293238845_8181609482572350596_n

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

5 kommentarer

 • Nina

  Det kan også være mund, hånd og fod syge Victor har 😉 også en af de utallige børnesygdomme de små skal igennem

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Det har jeg slet ikke tænk over, det må jeg lige tjekke ud. Heldigvis skal vi til lægen imorgen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Irene Foss

  Lige min tanke Nina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Godt tip, når der begynder at komme sår på dem, sæt ham i badekaret sammen med et pudebetræk med en hel pose havre gryn i, det virker bare! Og det holder op med at klø
  Lige med det samme.
  Hvis det er skoldkopper God bedring med ham

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • charlotte

  Ligner det min søn har det os mund – hånd og fod syge .. øv øv
  men god bedring

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HURRA, min mor fylder 50 år idag