Nye vipper!

HURRA, min mor fylder 50 år idag

12219480_1045072825512224_3852767736650956023_n

Idag fylder min smukke og dejlige mor 50 år! Sikke dog som tiden flyver afsted og jeg tror bestemt at min mor har det på samme måde med os.

Min mor er en fantastisk kvinde der har været igennem rigtig mange ting i sit liv, gode som dårlige. En ting som jeg bestemt er nød til fremhæve ved hende er, at hun har en utrolig måde at komme igennem de mange nederlag vi som familie har oplevet. Hun er et meget stærkt individ og altid målrettet. Med årene er hun blevet meget spirituel og jeg tror klart at det har været med til at styrke hendes indre og måden til at takle livet på. Hvis bare jeg bliver halvt så fantastisk et menneske som hun er, vil jeg dø som et lykkelig menneske.

Min mor fortjener al den kærlighed og lykke som alle drømmer om at få – og jeg tror helt bestemt, med hånden på mit hjerte, at hun har fundet det. Jeg bliver så glad indeni når jeg ser min mor smile, for så ved jeg at hun er der hvor hun gerne vil være. Min mor er ikke typen der lyver overfor sig selv, hun er meget ærlig overfor sit indre jeg og det er sgu en stor ting her i livet. Jeg ved at min mor går rundt med en følelse af at hendes børnebørn ikke kender hende, fordi hun ikke ser dem så tit da hun bor i Jylland. Men det ved jeg at hun ikke har nogen grund til at gå og have det dårligt over, for både Victor og William elsker deres mormor meget højt. Jeg ved i hvert fald at hun har gjort et stort indtryk på Victor, for han går tit rundt og siger ‘mormor’. Men noget som vi alle går og glæder os til er når hun i næste måned flytter tilbage til Sjælland <3 Huset i Jylland er nemlig sat til salg, så det er et dejligt kapitel vi som familie går i møde. Det bliver skønt når vi ‘bare lige’ kan køre hen og besøge hende uden at det skal planlægges mange uger i forvejen. Hvem ved, måske hun kommer til at hente Victor i vuggestuen engang imellem nu?! Det tror jeg de begge to ville syntes kunne være hyggeligt.

På fredag skal vi jo mødes i Københavns lufthavnen kl12 og så flyver vi 8 mennesker til Amsterdam, hvor vi skal tilbringe vores weekend med at fejre hendes 50 års fødselsdag. Jeg glæder mig helt ekstremt meget til at hygge med hende hele weekenden og bare forkæle hende med kærlighed, latter og god mad.

TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN MOR – JEG ELSKER DIG AF HELE MIT HJERTE!

  

  

 

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

1 kommentar

  • Joan

    Hold da op sikke noget smukt noget du skriver om mig <3 Du har helt ret i alle mine følelser og jeg prøver at få det bedste ud af alle situationer.
    <3 Tak skat, jeg elsker jer helt vildt og glæder mig osse til vores weekend sammen.
    <3 Mor

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye vipper!