Kæreste/familietur til Amsterdam

Jeg har konstant dårlig samvittighed

12234927_10153341407918845_4150675177283626955_n

Åh hvor kan det være hårdt at være mor nogle gange! Hvis ikke det er det ene der er noget med, så er det det andet. Lige fortiden går jeg konstant rundt med dårlig samvittighed. Det har jeg fordi Victor bliver hentet sent fra vuggestuen hver dag – på nær om fredagen. Når jeg siger sent, så mener jeg at han bliver hentet omkring kl 16.30-16.40 mandag til torsdag. Det har jeg det virkelig skidt med, men vores situation kan bare ikke blive anderledes pga vores jobs. Victor er ofte det sidste eller næstsidste barn det bliver hentet – i hele institutionen. Vi taler altså om en integreret vuggestue og børnehavne! Ugh, det stikker i hele kroppen på mig over at skrive dette indlæg.

Jeg ved ikke hvorfor jeg har det så dårlig over det, det er nok mest tanken om at han er en af de sidste børn der bliver hentet der går mig på. Faktisk, så er det sjældent at han vil med hjem når vi henter ham fordi han hygger sig. Det plejer at hjælpe lidt på min dårlige samvittighed, men ikke nok. Jeg bliver nok ikke tilfreds før Victor er et barn der bliver hentet mellem kl 15.00-15.30. Og det kan jeg godt skyde en hvid pil efter. Så jeg må vel nok bare bide det i mig!

Er der andre mommys derude som oplever det samme som mig?

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

8 kommentarer

  • Line Amalie

    Tænk på når han er en af de sidste har han masser af voksen opmærksomhed til sidst og det nyder han sikkert og er nok derfor han ikke vil med hjem!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • JaneCita

    Åh hvor jeg kender det Line Sofie.. Jeg er en omvandrende dårlig samvittighed fordi jeg ikke syntes jeg er nok sammen med min søn, i forhold til hvad jeg gerne ville.. Men pga arbejde er det ikke muligt.. Og nogle dage er han i vuggestue fra 6.45-16.. Hvilket jeg også syntes det langtid..
    Jeg håber engang med tiden at jeg kan få en deltidsstilling, så der bliver kortere dage og mere tid..
    Men jeg tror at uanset hvad, så er det altid en svær balancegang som man aldrig helt bliver 100% tilfreds med ☺️

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Ja det er mega svært når man har et fuldtidsjob. Tror bare vi må tænke at vi ikke er dårligere forældre af den grund 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicoline Sofie

    Jeg arbejder selv i en vuggestue, hvor de fleste af børnene bliver hentet der sidst på eftermiddagen. Jeg tror dog ikke, at børnene tænker over at dagen har været lang dernede, da de hygger sig helt enormt – og som du selv skriver, så er de noglegange svære at hive med hjem. Ingen af dagene er ens for dem.
    Jeg har kun fået et rigtig godt og positivt indtryk af dig, ved at læse med her, både som mor og som person 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Ja det er du nok ret i, tak for input 🙂 Og tak for de søde ord <3

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Har det på præcis samme måde, derfor det virkeligt kan irritere mig at se mødre på kontant hjælp der har ligget derhjemme og sovet hele dagen, hver dag komme 16:45 ikk for at kører fordomme op, men jeg ved med sikkerhed det er sådan det er i to tilfælde i min datters vugger

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nickie

    Hej Line-Sofie 🙂
    Ved godt at det efterhånden er nogle dage siden du postede dette indlæg men jeg skriver lige alligevel. Jeg har ikke selv børn men er uddannet pædagog lige om lidt. Jeg har på et tidspunkt været i praktik i en vuggestue, hvor der også var børn der havde lange dage. Et forslag kunne være at få én (evt en bedsteforældre eller en barnepige/ person som din søn har det godt med) til at hente lidt tidligere en dag i ugen. Det kan jeg huske af nogle af børnene havde ved os. (Hvis det kan lade sig gøre naturligvis)
    Men ellers skal du ikke have dårlig samvittighed, de små tænker jo ikke over det på den måde forældrene gør. God dag til dig :-)!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kæreste/familietur til Amsterdam