ENDELIG kan vi sove godt!

Kæreste/familietur til Amsterdam

Amsterdam

Jeg har virkelig glædet mig meget til den her tur! Da min mor bliver 50 år den 25 Nov. har hendes søde kæreste inviteret os allesammen en weekend til Amsterdam. Altså min kæreste og jeg, min storesøster og lillesøster, min mormor og så selvfølgelig min mor og hendes kæreste <3 Det er en tur uden børn og jeg må ærligt indrømme, at det glæder jeg mig til. Det bliver dejligt at være ude uden nogle bekymringer. Nu kan vi sidde på en restaurant til sent på aftenen, drikke os småfulde og hygge os, uden at skulle tænke på at man har et barn der skal i seng, have mad, skiftet sin lorteble osv. Don’t get me wrong, jeg elsker at være mor og alt det det indebærer. Men nogle gange er det også dejligt med en lille pause fra sin dagligdag og kunne gøre lige hvad man har lyst til.

Victor skal passes af sin farmor og farfar, som jo også er hans bedste venner – så det kan ikke være bedre. Der har han alligevel også sovet 100 gange og føler sig tryg. Vi skal flyve fredag den 27 Nov. kl 14 og kommer hjem igen søndag formiddag. Så Victor bliver hentet i vuggestuen af sin farmor og farfar og så henter vi ham så igen hjemme hos dem <3

Ihh hvor jeg glæder mig til shopping og hygge med min familie. Jeg kan ikke huske sidst hvornår vi har været ude at rejse sammen. Jeg tror i hvert fald ikke at jeg har rejst med min storesøster før, eller jo én gang, men der var jeg måske 2 år. Så det bliver bare skide hyggeligt. Shopping, god mad og godt selskab, mere kan jeg ikke be’ om <3 Faktisk, så mener jeg ikke at jeg nogensinde har været i Amsterdam før, så jeg glæder mig helt vildt meget til at opleve kanalerne, red light district osv. som en rigtig irriterende turist haha!

Hvis der er nogle af jer som har noget mustsee, så sig endelig til <3

4_cycle

Luchtfoto-Amsterdam-in-de-winter-1_jpg_300

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

2 kommentarer

 • Mie

  Ej hvor lyder det hyggeligt! Håber i får en god tur. Shopping og hygge kan man jo ikke få nok af! Savner at du blogger noget mere, ved godt at når man arbejder og har barn er tiden heller ikke altid til det. Dog elsker jeg din blog du er rigtig godt til at formidle dine ting ud. Har fulgt med fra start og er så vild med din blog. Du virker så nede på jorden det er der ikke mange bloggere der gør (læser en del hehe) men du virker så jordnær og helt igennem sød!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Tak skal du have 🙂
   Tak for dine søde ord Mie, du skal vide at jeg lægger mærke til alle de likes du giver mig og det er jeg rigtig glad for! Jeg har faktisk også skrevet en besked til dig på facebook, men tror at den er røget over i noget spam.
   Mange tak fordi du læser med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ENDELIG kan vi sove godt!