Helvede bryder snart løs!!

Læs hvad lægen siger om Victor

  
Her til morgen har vi som sagt været til lægen med Victor ang det udslæt han har på kinden. De mystiske ved det er at han ikke er generet af det. Det hverken klør, væsker osv.

Lægen han spurgte ind til forskellige ting og jeg kunne ikke give ham andre svar udover at det er opstået pludseligt for ca 2 mdr siden og at han ikke er generet af det. Udover at det ser grimt ud haha!

Han havde faktisk heller ingen ideer om hvad det var. Han var bare sikker på at det ikke var svamp. Så nu har vi fået noget creme mod eksem som han skal have på 2 gange om dagen. Vi skal til lægen igen den 7 dec så vi kan snakke med lægen om det har hjulpet.

Nu er vi på vej mod lufthavnen og iiihhh hvor jeg glæder mig! <3

3 kommentarer

 • line

  Hvis cremen ikke virker kan du prøve det her:
  Sæt ham i et badekar fyldt med vand og et halvt kilo fint salt, tag en vaske klud ned i saltvandet og dup hans kind mange gange imens han sidder der (han skal sidde i badekarret i 10 min i alt) bagefter skal han smøres ind i creme fra top til tå, helst en fed creme på kinden hvor hans eksem er. Min søn er i den slaå

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • line

  Hvis cremen ikke virker kan du prøve det her:
  Sæt ham i et badekar fyldt med vand og et halvt kilo fint salt, tag en vaske klud ned i saltvandet og dup hans kind mange gange imens han sidder der (han skal sidde i badekarret i 10 min i alt) bagefter skal han smøres ind i creme fra top til tå, helst en fed creme på kinden hvor hans eksem er. Min søn er i den slags bad hver anden dag, aldrig i Alm vand uden salt og det holder det nede 🙂 det virker efter nr 3 bad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Jeg tænker at han har spist noget han er allergisk overfor… Ved godt det er længe siden det opstod men prøv at tænke tilbage på om han har fået noget mad, drikke som han ikke plejer.
  Eksem opstår ikke ud af det blå – det er kroppen der reagere på noget den ikke kan tåle.
  God tur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Helvede bryder snart løs!!