Ny frisør - nyt hår

Nye vipper!

Selvforkælelse på højeste plan! Ja jeg giver den hele armen fortiden. Jeg har nemlig også fået lavet mine vipper igen og åhh hvor føles det skønt. Det er den søde Sanne fra Aurora Lashes jeg er blevet forkælet af denne gang. Jeg har sådan glædet mig til at få vipper på igen, det er nemlig SÅ dejligt at stå op om morgenen uden at skulle stå og tage make up på.

Jeg har fået sat single lashes på og shit hvor ser det altså bare godt ud! Priserne hos Aurora Lashes er også helt fantastiske. Hun tager nemlig 600 kr for et helt nyt sæt single lashes – DET ER ALTSÅ MEGA BILLIGT LADIES!!!

OBS!! I resten af denne måned tager hun 20% på alle behandlinger. Så i skal være hurtige hvis i vil nå at få et nyt sæt vipper for kun 480 kr.

Sanne er uddannet hos Lash bar i både bryn og vipper. Hvis i vil se lige flere af hendes mesterværker kan i følge med på hendes Instagram HER.

12246730_10153349317818845_5306531284247828318_n

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

6 kommentarer

 • Maja

  Utrolig smukt! Du har næsten heller ingen vipper selv :). Ved du hvor meget det ødelægger ens egne vipper, i forhold til hvis man kun får det en gang. Kunne godt tænke mig at få det lavet til nytår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Ja det er vildt smukt! Jeg har faktisk mange og lange vipper selv, mine vipper går bare lige ud i luften så det ligner at jeg ikke har nogle haha Det ødelægger ikke ens egne vipper at få på hvis det bliver gjort af en professionel som hende

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Hvor lange er de vipper du får påsat?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej Line Sofie
  Hvor lang tid holder det? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Hej Katrine,

   Det kommer an på hvor god man er til at passe på dem 😉
   Men ca 4-5 uger.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny frisør - nyt hår