Bedste weekendtur til Amsterdam!

Birthday girl

12316355_10153378220278845_6395862116139410665_n

Idag blev det min tur til at fylde år – hele 27 år! Kender i ikke det når man føler at der er sket virkelig mange ting for alle andre i år, undtagen en selv?? Det er sådan jeg har det haha. Og samtidig syntes jeg at året er fløjet afsted, det er helt vildt. Men det gør det generelt når man får et barn, så er der nærmest ikke én dag der er ens.

Idag skal jeg ikke lave noget, udover at hygge mig hjemme med mine to drenge efter arbejde. Det var lidt sjovt, for min kæreste ringede til mig igår og spurgte om jeg havde lyst til at lave noget på min fødselsdag, altså tage ud og spise eller noget. Inden jeg nåede at sige noget sagde han dog at han ikke kunne invitere mig ud, da han ikke har modtaget sit dankort endnu haha. Det er ligesom ikke sjovt at blive inviteret ud og spise hvorefter man skal betale hele gildet. Ej, jeg havde faktisk selv tænkt at vi bare skulle hygge derhjemme nu hvor det også er en hverdag. Til gengæld har min søde kæreste givet mig lov til at bestemme hvad jeg vil have til aftensmad – og det er en BIG DEAL!! For min kæreste hader alt ved dansk mad, som jeg elsker. Så han ved med garanti at jeg vil ønske mig en dansk ret. Jeg har faktisk allerede bestemt mig for at han skal lave brændende kærlighed til mig. Mums jeg glæder mig helt vildt, det er viiiiiirkelig lang tid siden jeg har fået det!

På søndag har jeg inviteret min familie til fødselsdag kl 14. Jeg er ikke helt sikker på hvad jeg vil byde dem endnu, men det har jeg heldigvis først helt til lørdag til at finde ud af.

Ønsker jer alle en dejlig dag <3

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bedste weekendtur til Amsterdam!