1. Søndag i advent

Julen er en dejlig tid!

Jeg har altid elsket julen og December måned. Inden min dejlige søn kom til verden var det fordi jeg havde fødselsdag, host host – den 10 december. Haha! Men nu hvor Victor er kommet til, er det meget vigtigt for mig at han får en dejlig jul med en masse hygge, leg og gaver. Ikke alt det der julestress med gaveindkøb, at stå i kø ect.

Nej denne jul har jeg besluttet mig for at jeg ikke vil gå op i alt det pjat og af netop samme grund handler jeg i Brugsen. Det handler om kærlighed og hygge i julen, og man må sige at denne video giver mig endnu mere lyst til at bestræbe mig på det. Videoen handler om søde børn der gør lige præcis hvad de har lyst til i Julebrugsen, uden stressende forældre <3

Jeg håber nemlig at jeg kan give Victor den bedste jul, år efter år, så når han vokser op og bliver stor, vil huske tilbage på sin barndom hvor han elskede julen og alt der hører til. Men okay, det er nok de fleste børn der elsker julen med alle de gaver de får <3 Julen er en højtid som jeg håber at alle forældre vil værne om i børnenes tegn.

Indlægget er sponsoreret 

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1. Søndag i advent