Victor og jeg har anmeldt film for Viaplay

Trodsalderen, jeg er ikke vild med dig!!

12375998_10153394543523845_4672583189923626376_n

(Sådan ser man ud når mor lige sætter håret haha!)

Victor er rigtig meget i trodsalderen lige nu. Det er jeg kan selv og vil selv. Hvis mor og far prøver at hjælpe laver jeg en scene, for jeg kan selv. Vi kæmper i øjeblikket med at få ham til at spise aftensmad – uanset hvor lidt han har fået at spise op til. Om det så er et par timer siden han har fået mad og han op til aftensmaden siger han er sulten, når man så serverer det for ham, vil han ikke spise det. Spørg mig lige om det er frustrerende??? JAAA!! MEGA MEGET!!! Men vi er bare sikre og konsekvente i de ting vi siger til ham.

Det gode er at Victor nu sover i sin egen seng – hver nat. Det er sjældnere og sjældnere at han ender i vores seng, og det er jo dejligt. Man sover altså lidt bedre uden et barn på tværs i sengen hehe.

Idag skal victor og jeg være alene hjemme da min kæreste skal til julefrokost. Ham skal vi aflevere ved en 14 tiden, så Victor og jeg skal have fundet på noget at lave. Overvejer at køre forbi min lillesøster og sige hej, det vil hun nok blive glad for <3

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Victor og jeg har anmeldt film for Viaplay