Åh åh, så er jeg på den igen!

Ønsker til Victors værelse

Kender i ikke det når man bare har lyst til at der skal ske noget nyt i hjemmet? Nogle gange får jeg seriøst et trip hvor jeg sælger ud af hjemmet for at lave et nyt. Lige pt vil jeg rigtig gerne have solgt vores reolsystem i vores stue, så jeg kan få noget andet ind. Udover stuen, så gad jeg helt vildt godt at købe nye møbler/interiør til Victors værelse. Jeg vil vildt godt lave det lækkert og lige nu føler jeg bare at det er lort. Han har ALT for meget legetøj og hans værelse ser tit meget rodet ud syntes jeg. Men det er nu også svært at holde pænt med en dreng på snart to et halvt år hehe.

Herunder har jeg fundet nogle ønsker som jeg vildt godt gad se inde på Victors værelse.

En poster lightbox fra A little lovely company, kan købes HER go koster kun 529,95 kr.

LTBX029-alittlelovelycompany-poster-lightbox.w490.h490.wm

Til ovenstående lightbox kan man tilkøbe søde plakater og sætte ind i. Mine yndlings er disse som er vist herunder og så koster de kun 59,95 kr for 8 stk. De kan købes HER.

LTSB005-alittlelovelycompany-posters-til-lightbox.w490.h490.wm

 

Byklipklap børnestol, kan købes HER og koster 2.099,95 kr. Den findes i mange forskellige farver og skulle stå i vores stue.

KK-XL-multi-grey-1.w490.h490.wm

 

En sød hovedpude med ‘V’ fra Design Letters, kan købes HER og koster kun 149 kr. På den anden side af puden står der ‘GOOD NIGHT’.

rm13_xlarge

Vasketøjspose fra House Doctor som jeg vil bruge til legetøj. Vi har en i forvejen som vi bruger til Victors vasketøj, men jeg vil gerne have flere da jeg syntes de er super fede. De kan købes HER og koster kun 100 kr.

house-doctor-vasketøjspose-striber-sort

 

Kongens Sløjd junior sengetøj i offwhite sea shell, kan købes HER og koster 475 kr.

fit-800x450x80

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Åh åh, så er jeg på den igen!