Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

2 kommentarer

  1. Julie

    Jeg giver dig ret i at efter jeres sæson blev programmet mere og mere plat. Jeg synes det startede (i sæson 6), da man fik personligheder som Amalie og Stinna med i paradise. Det gjorde at der kom det der stempel med at det kun er uintelligente mennesker, der er med i PH. Det er virkelig en skam, for hold kæft sæson 3, 4 og 5 var SÅ gode!

  2. Pernille

    Jeg er også helt enig i, at det er gået ned af efter din sæson. Sæson 6 og 7 var også meget gode, men efter dem har der stort set ikke været noget taktik med. Jeg har set hver sæson fordi jeg hver gang håber, at det bliver som i de gode gamle dage, men bliver skuffet hver gang!

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk