Alene hjemme hele weekeden

Jeg så et menneske dø

12472313_10153671872668845_4781454730496582987_n

(foto: Jesper Centervall)

Idag var noget af en ubehagelig oplevelse. Jeg havde lige været til frisøren og var på vej hen på en legeplads for at mødes med min far, stedmor, søskende og Victor.

Da jeg kommer gående kan jeg se to personer der udøver hjertemassage på asfalten. Det første jeg tænkte på var, at det nok var nogle som skulle øve sig i at yde førstehjælp ved hjertestop på en dukke. Men så så jeg at dukken havde ben og det var så her at mine alarmklokker begyndte at ringe. En førstehjælpsdukke har jo ikke ben!!! Så jeg løb hen til de to mennesker der gav førstehjælp, for at høre om der var noget jeg kunne gøre. Det var som om at jeg allerede på det tidspunkt kunne se på personen, at der ikke var noget at gøre. Kort tid efter kom ambulancen, vi råbte at personen ikke trak vejret mens der stadigvæk blev givet hjertemassage – indtil en af redderne tog over. På et split sekund var der to reddere og to læger på stedet, som gik igang med at give personen stød – uden held.

De blev selvfølgelig ved, men personen var ikke til at få liv i. Det mystiske var, at personen ikke havde sko eller overtøj på. Min konklusion er at den ældre person var dement, som af en eller anden årsag havde valgt at gå udenfor uden overtøj. Personen lå et sted hvor der var altaner. Men jeg er 100% sikker på at personen ikke er faldet ud fra altanen, for så havde der været blod, plus at der heller ikke var tegn på skader nogen steder på kroppen. Så det er nok et hjertestop der har har forsaget den ulykkelig afslutning.

Da jeg forlod stedet for at mødes med de andre var jeg selvfølgelig lidt i chok og også rystet. Uanset alder og hændelse, er det jo aldrig rart at se en person afgå ved døden!

Efter en halv times tid gik vi hjemad, der havde de endnu ikke fjernet personen, men blot lagt et lagen over kroppen. Politiet havde afspærret hele vejen rundt om, selvfølgelig for at finde ud af om der var sket en forbrydelse. Efter en times tid læste jeg på eb.dk at politiet ikke mener der har været tegn på en forbrydelse. Og efter min egen mening tror jeg det heller ikke.

Ønsker jer alle en fortsat god lørdag og pas nu på hinanden <3

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

16 kommentarer

  • Signe

    Jeg finder det helt ekstremt respektløst, at du har valgt at tage et billede af afdøde! Hvordan ville du have det, hvis det var en af dine kære? Skam dig!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Undskyld mig, men a hvad for noget??? For det første har jeg hverken skrevet om det er en mand eller dame, for det andet ved du slet ikke om det rent faktisk er et billede fra lige netop min oplevelse!!!! Skam dig fucking selv!!!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mimi

      Jeg må altså give ovenstående ret – det er så usmageligt, når folk tager billeder af sådan nogle situationer!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Signe

      Det er ikke svært at ligge to og to sammen. En hurtig Google search viser nu, at du har kopieret billedet fra en artikel på Ekstra Bladet om en person, der er afgået ved døden på gaden. Hvorvidt det var en kvinde eller en mand er ikke relevant.

      Hvordan ville du have det, hvis du som pårørende kunne læse et blog indlæg om din kæres dødsfald? Hvorfor har du et behov for at dele din oplevelse med offentligheden? Tal med en psykolog, hvis du har brug for at bearbejde den ubehagelige oplevelse og udvis noget fucking respekt for afdøde og dets pårørende!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Heldigvis så er det min blog og jeg bestemmer satme selv hvad jeg vil dele af oplevelser eller ej. Det her var en oplevelse der sat et dybt spor i mig og som jeg havde behov for at dele. byyyyeeeee!!!!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Enig! Det er da helt afsindigt respektløst at skrive dette indlæg, og poste billedet! !! Håber at du sletter dette indlæg, jeg har i hvert fald tænkt mig at anmelde dette!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Det er på ingen måde respektløst at jeg fortæller om en forfærdelig oplevelse. Heldigvis er det MIN blog og MIG der bestemmer hvad der skal skrives om.. Hvis du ikke kan lide indholdet så smut!! couldn’t care less!!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

    Ikke kun er det respektløst, det er også et taktløst og ufølsomt indlæg! Føj.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Jeg forstår sagtens at du deler din oplevelse Line Sofie, for ja, det er nemlig sådanne oplevelser der kan sætte sig dybt og som man kan have brug for at snakke om eller dele uden og forholde mig til indlægget eller hvad de andre skriver. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      TAK <3 <3

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Signe

      Hvis man har brug for at snakke om en ubehagelig oplevelse, så taler man med sine nærmeste om det frem for at skrive et detaljeret blog indlæg om et fremmede menneskes dødsfald for at få omtale i medierne.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Jeg griner virkelig indvendigt lige nu!!!! Du er da bare for meget at høre på.. Min blog er hverken stor eller har brug for omtale!! Jeg har snart haft den i to år, så hvorfor skulle jeg dog have brug for at få omtale i fucking medierne?????? Jeg har mine faste dejlige læsere. Behøver ikke sådan nogle som dig til at læse den.. Fuck nu bare ud af min blog og pas dig selv.. Du har tilsyneladende et meget kedeligt liv. Byyyyee

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Lisa T

      Der er intet i dette blogindlæg som er ubehageligt, beskrivende eller afslørende. Der står intet om hvor det er, hvem det er, eller noget som helst der jan identificere de involverede personer.
      Men lidt spøjst at nogle render rundt og leger politi/detektiv i blogindlæg … Et lille fif: jeg tænker at de fleste af os kvinder godt kan lide at være kreative? Jeg har lige lært mig selv at hækle ved at se youtubevideoer, og er nu i fuld gang med at hækle et tæppe til min datter hun kan få med på efterskolen. Samtidig ser jeg Netflix (pt serien Suits, den er super god!!) eller hører lydbøger på Mofibo. Det giver mig noget fornuftigt at bruge min tid på og giver mig en masse glæde 🙂 Der er tusindvis af andre tibg man kan lære på youtube!! Min næste mission er at lære at lave drømmefangere 🙂 Pinterest appen er også genial, der er mange små projekter man kan lave, både til hjemmet, børn, kraeative ting, makeup, nail art osv.
      Der er et par stykker her i kommentarfeltet jeg tror ville have gavn af det 😉

      Og så lige en sidste ting – der sidder rigtig rigtig mange ude i vores lille land som har oplevet en lignende situation som den Line Sofie her fortæller om. Det er sikkert noget der fra tid til anden nager dem. At læse et blogindlæg fra en der oplevet det samme som en selv kan være meget helende i sig selv. Man føler sig ikke så alene med tankerne. Og samtidig så kan de smide en mail til LS og så kan de begge få snakket/skrevet om de tanker der rumsterer og hjælpe hinanden med at komme videre *tommeltot op*

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Lisa T

      Sorry for mine Anna og Lotte fingre …

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Tak for din besked, den var utrolig dejlig at læse 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alene hjemme hele weekeden