En god godnathistorie

Se lige her!!

Jeg faldt lige over en sjov hjemmeside, som specielt er lige noget for jer der elsker diy.

Det er en hjemmeside hvor man kan lave sit eget print på ting. Og ja, jeg ved godt at der findes mange steder hvor man kan lave dette, men jeg føler bare at den side jeg har fundet, har flere muligheder at vælge imellem. Du kan blandt andet selv designe dit badeforhæng, tapet, dørmåtte, plakater, DYNEBETRÆK osv. Det er sgu da sjovt!!

Siden hedder www.boligprint.dk og den er super nemt at finde rundt på.

Jeg er selv ret tosset med ideen om selv at designe et badeforhæng!

badeforhaeng_ny-800x800

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En god godnathistorie