Kardashian sladder!!

Skal rejse alene med Victor

Jeg har lige bestilt en uges ferie til Victor og jeg. Vi skal en uge til Tyrkiet, ned i min mors kærestes sommerhus. Jeg glæder mig super meget og det bliver så dejligt med kvalitetstid med lillemanden. Vi skal dog ikke afsted alene. Vi rejser derned med min mor og hendes kæreste – de skal være dernede i tre uger, så vi flyver alene hjem. Heldige dem! Min kæreste kan desværre ikke tage med da han er selvstændig og har meget at se til i øjeblikket. Det er jo selvfølgelig godt for hans virksomhed, men ærgerligt for os, hehe. Det må blive en anden god gang <3

Vi skal flyve fra kastrup til en lille lufthavn i Tyrkiet der hedder Gazipasa. Sommerhuset ligger vidst en halv times kørsel fra Alanya by, oppe i bjergene. Jeg er utrolig spændt på at se det. Det er første gang jeg skal ned i sommerhuset, men jeg er sikker på at det er super lækkert. Der er i hvert fald en børnepool til Victor og det er det vigtigste. Vores plan er at der ikke er nogen plan. Vi skal absolut ingenting lave andet end at slappe af, nyde hinanden og solen <3

12974446_10153647876378845_7153440314862983810_n

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kardashian sladder!!