Skal rejse alene med Victor

Victor kører os rundt i manegen

12985625_10153655202538845_4870964858047385429_n

Overskriften virker nok lidt barsk og i virkeligheden er det ikke så slemt. Men han er virkelig en snu lille dreng, når vi kommer til sengetid om aftenen.

For det første er han svær at få til at sove for tiden, men tror det hænger sammen med at det stadigvæk er meget lyst når han bliver lagt. Kl 19:00 får han en ren ble, nattøj på og børstet tænder. Efterfølgende ser han tegnefilm til kl 19:30 hvorefter han kommer i seng. Problemet er bare at han er begyndt at få os rende flere gange, inden han falder i søvn.

Først vil han have vand og nogle gange flere gange. Så kan han finde på at gemme sin sut i sin seng, for så at kalde på os og fortælle at sutten er væk. Nogle gange gemmer han endda sutten mens vi står inde hos ham, for så at sige den er væk haha. Så fortæller vi ham bare at vi kunne se at han har gemt den og må selv finde den igen. Han finder den altid på 5 sek. og lægger sig så ned igen. Igår lavede han et nyt stunt med mig – han råbte “moar, papir”, jeg kommer selvfølgelig løbende fordi jeg tænker at hans næse løber eller fordi han har fanget en fætter med fingeren. Når jeg så tænder lyset for at tørre det væk, er der ingenting – på trods af at han siger ad og rækker hånden frem haha.

Han er så snu og prøver virkelig at trække tiden så meget han kan. Det er lidt sødt!

Andre der kan nikke genkende til samme “problemer” ved putning? <3

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

2 kommentarer

  • Janni

    Nu kan det jo farligt at kommenter på andres måde at opdrage/putte på . Men jeg tillader mig at gøre det. Vi har været igennem det samme med vores datter som snart bliver 3 år. Det var rent ud sagt et cirkus hver eneste aften,putningen kunne nemt tage 2 timer. Hun rendte op og havde 100 undskyldninger for at rende op og ikke ligge sig til at sove. Hun så også tv lige inden sengetid.Hvilket vi efter et stykke tid kom til at snakke om,om det var negativt for hende. Det virkede til hun slappede af,men jeg tror hendes hovede havde svært ved at slappe af når det så blev sengetid pga alle indtrykkene. Vi har nu droppet tv ca 30 min før putte tid,og nu går det SÅ meget bedre. Det er ikke sikkert det virker hos jer,men her gjorde det en forskel.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • linesofie

      Hej Janni,

      hehe ja det har du ret, men nu har jeg jo selv bedt om det 😉
      Jeg har faktisk også godt læst, at det ikke er det bedste at lade ens børn se fjernsyn inden sengetid. Men jeg har bare så svært ved at tænke på hvordan han så bliver gearet ned. Måske læse en bog for ham? Førhen har han bare ikke været klar til at få læst historier, han mistede interessen med det sammen.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal rejse alene med Victor