MIA

En dejlig godnat rutine

Jeg gik for nogle uger siden igang med at læse en godnathistorie for Victor, inden han skulle sove. Jeg var ret så spændt på hvordan han egentligt ville tage imod det, da jeg aldrig har gjort det for ham før. Jeg prøvede på et tidspunkt for lang tid siden, men der var han simpelthen alt for lille til at det blev en succes.

Idag der skal jeg læse en godnathistorie inden sengetid, hvis ikke det sker bliver han meget ked af det. Og jeg må ærligt indrømme at jeg elsker det og den hyggestund vi har sammen. Far har kun læst godnathistorie for ham én gang. For når vi spørger ham, om hvem der skal læse for ham, vælger han altid mig. Og det nyder jeg haha!

Igår aftes blev klokken 20:30 før han blev lagt (han bliver altid lagt kl19:30). Det skyldes at han har været på bondegårdstur med vuggestuen, hvor de ikke havde mulighed for at sove til middag. Så han faldt i søvn i bilen på vej hjem til sin farmor og farfar. Hvilket også var helt okay! Det betød så bare at han jo ikke var træt da han normalt skulle sove. Det jeg ville hen med det her var, at jeg forhandlede med Victor igår om han helst ville se tegnefilm eller om han ville have læst en godnathistorie. Han valgte selvfølgelig tegnefilm, som jeg så sagde okay til – men at mor så ikke ville læse en bog for ham. Det nikkede han okay til og så så sin tegnefilm. Da jeg sagde til ham at nu skulle han ind og sove, ville han jo have at jeg skulle læse for ham. Jeg startede med at sige nej og begrundede det med, at han jo havde valgt at se tegnefilm istedet for. Det kunne han selvfølgelig ikke forstå og blev lidt ked af det <3 Så han fik han sin vilje alligevel og fik læst en godnathistorie.

Når jeg læser bog for ham er alt lyset slukket, mens jeg sidder med en lommelygte og læser højt. Det er så skifr hyggeligt <3 På billedet herunder efterligner han mig, og tro mig, mit hjerte smeltede fuldstændig da jeg så det!

13221606_10153728848358845_7856955178119103083_n

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIA