Vipper der holder!

Det mest uhyggelige jeg længe har oplevet

13427753_10153799116043845_5364491395482193257_n

Forleden nat var jeg ved at dø af skræk!! Vi har sovet hjemme hos mine svigerforældre hele weekenden, da de er ude og rejse og vi har lovet at vande deres blomster <3 Vi elsker at være derhjemme, med eller uden dem. Det er et dejligt hus og en skøn lille have de har. Planen er faktisk at vi om nogle år, skal købe det af dem. Det hele er allerede aftalt, så det bliver mega fedt!

Nå, alt var fryd og gammen, jeg havde fået Victor til at sove og min kæreste var hjemme hos en ven. Så jeg havde det hele for mig selv om aftenen og den stod 100% bare på hygge og afslapning. BTW, så fald jeg i søvn sammen med Victor og vågnede først kl 22…. Flot Line, der forsvandt din hygge aften alene. Mega irriterende! Nå, men jeg stod op alligevel fordi jeg var sulten og egentligt stadigvæk gerne ville have noget ud af aftenen alligevel. Tror klokken blev 23.30 da jeg smuttede op i sengen til Victor igen. Jeg havde selvfølgelig mega svært ved at falde i søvn!! Typisk.

Jeg var LIGE ved at falde hen, da jeg pludselig vågner med et KÆMPE chok!! Musikken nedenunder var begyndt at spille!! Jeg vidste at manden ikke var hjemme endnu, så jeg blev mega bange. Alt var fuldstændig mørkt i huset og jeg turde virkelig ikke at gå nedenunder for at tjekke hvad det var. I mine tanker, så var der en morder nedenunder som bare ventede på jeg kom ned, så jeg kunne dø! haha… Jeg stod op af sengen og ringede til min kæreste helt panikslagen. Han var så sød og fortalte mig hvor jeg skulle tænde lyset henne, og at han ville være i røret hele tiden. Han må have tænkt at jeg var latterlig. Jeg får tændt lyset til trappen, går ned i gangen mens jeg bare kan høre musikken blive højere og højere. Det var så nøjeren!! Jeg finder så ud af, at det var en skide alarmradio som var begyndte at spille højt musik. Præcis kl24.

MEN, hvorfor gør den pludselig det?!?!?! Det er ikke sket før mens vi har været der.. Mine tanker kørte bare rundt i hovedet haha. Da jeg endelig fik slukket lortet løb jeg op på 1 salen igen, og puttede mig helt tæt på Victor <3 Dagen efter fortæller min kæreste mig, at han altid har følt at det spøgte i huset. Nå fedt, jamen nu glæder jeg mig da helt vildt til at flytte ind..

BTW, sagen som blev spillet var Ellie Goulding – Love me like you do. Den sang vil foraltid huske mig på min skæbnesvangre nat!

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vipper der holder!