Fantastiske posters fra Desenio

Det er gået over gevind!

13626463_10153855961173845_6781463475862817252_n

Da jeg var gravid med Victor i maven havde jeg hverken kvalme eller nogen form for bestemte cravings. Eller jo, det eneste craving jeg havde var mælk. Jeg drak så latterligt meget mælk, at vi hver anden dag måtte købe 3 liter – no joke!

De første tre måneder af denne graviditet har jeg haft det godt. Ingen skavanker heller cravings efter noget bestemt, så tænkte at min anden graviditet ville blive ligeså let som min første. But little should I know. Jeg har 7-9-13 ikke kvalme hver dag og har heller ikke kastet op endnu. Jeg får dog kvalme, men det er meget forskelligt hvor ofte eller hvornår på dagen. Det eneste pres jeg har over det er, at jeg tit får det i toget til eller fra arbejde. Så flere gange sidder jeg og får sindssygt meget kvalme og kan ikke finde ud af, om jeg burde stå af for at kaste op. Jeg har dog ikke stået af endnu, men flere gange har jeg kigget efter det nemmeste exit ud af et menneskefyldt tog! For filan hvor er det bare ikke sjovt.

En anden ting som jeg åbenbart døjer med i denne graviditet, er cravings efter SØDE SAGER!!!! Og tror i jeg er typen der kan holde mig tilbage?? På ingen måde og det er virkelig det jeg frygter senere hen. Med Victor tog jeg 22 kg på – så jeg frygter lidt hvad jeg ender med at tage på i denne graviditet. Specielt nu hvor jeg spiser SÅ usundt!! Min cravings er så ulækker, at jeg i min frokostpause på arbejdet går over i Lagkagehuset og køber en stor fed direktør snegl. Det har simpelthen taget overhånd og jeg håber at det stopper inden længe hehe.

Ironisk nok har jeg kun taget omkring 2,5 – 3 kg på, siden jeg fandt ud af at jeg var gravid. Jeg vejede mig nemlig samme dag og skrev det ned i en graviditets app. Men det er helt okay for mig, da det altid er de sidste måneder man tager mest på.

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fantastiske posters fra Desenio