Er det en dreng eller en pige??

Fantastiske posters fra Desenio

Jeg har lige fået 5 overlækre skandinaviske posters hjem fra www.desenio.dk

Hvis der en hjemmeside jeg altid har været vild med, så er det helt klart den! Jeg har beundret mange af deres produkter og jeg har egentlig aldrig vidst hvad jeg skulle vælge. Netop fordi de har så mange fede grafiske plakater har jeg altid endt med en indkøbskurv der var mere end hvad jeg havde råd til (man har vel lov til at drømme).

En ting der helt sikkert også er vigtigt, det er rammer. De har så mange fede rammer, at man nærmest kan få lige hvad hvad hjertet begærer. Jeg er specielt vild med guld rammerne, men det er desværre for piget for min kæreste. Lidt har han også lov til at bestemme herhjemme, hehe. Men sorte klassiske rammer er også altid et must til hjemmet.

Jeg er så utrolig glad for disse billeder, som jeg har valgt i fælleskab med min kæreste. Jeg elsker det rå vs fashion og syntes at det ser vildt fedt ud. Mit yndlingsbillede er dog det store af Kate Moss, kan man andet end at elske det?

Kate Moss her – Bokser med overskæg her – Pistol her – Prada her – Bil her

13606508_10153848834628845_2653156390460128054_n

 

 

 

Dette indlæg er sponsoreret af Desenio

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er det en dreng eller en pige??