Jeg er vild med min frisør!

Ferie!!!

13754428_10153880883653845_538391766585684034_n

Jubiii vi har ferie i det lille hjem og hold nu op hvor har vi set frem til det. Vi har dog kun en uges ferie nu og så de sidste to uger i august. Vi skal slet ikke ud og rejse i næste uge, der skal vores ferie bare foregå hjemme i Danmark. Det er faktisk lidt mærkeligt, for vi har ALTID rejst i vores ferie. Men jeg har samtidig også glædet mig til bare at være hjemme og slappe af. Vi har ikke lagt de store planer, udover at vi helt sikkert skal en tur i Tivoli. Det er faktisk for Victors skyld at vi tager i Tivoli. Når der er reklamer i fjernsynet med Djurs sommerland, Legoland osv. er han begyndt at sige ‘den jeg Victor prøve imorgen’. Det er simpelthen sååå sødt! Så derfor har vi besluttet os for at tage en tur i Tivoli.

Min kæreste har fødselsdag på mandag, så der har jeg arrangeret en lille tur ind til byen. Victor bliver passet hos min storesøster, da vi skal kigge i butikker og ved at Victor helt klar ikke gider sådan noget. Senere tager vi hjem til mine svigerforældre for at lave en lille fødselsdagsmiddag. Ja, vi har rent faktisk inviteret os selv på mad derhjemme haha. Det er dog min kæreste der står for madlavningen. Så det skal nok blive en hyggelig dag <3

Victor har brændt sig i ganen i tirsdags, faktisk så meget at han har fået en brandsår. Det fandt vi så først ud af om torsdagen, da vi tog ham akut til tandlægen. Vi tror (eller er faktisk sikre på) det er sket i børnehaven, da han var ved siden af sig selv tirsdag da han blev hentet Han blev ved med at tage sig til munden og sige av, ville ikke rigtig spise og kunne/kan ikke bruge sin sut. Hans sut er han stadigvæk meget glad for, så det har været nogle ekstrem hårde dage med gråd. Vi har næsten ikke sovet om natten da han har vågnet meget og grædt og jamret sig, plus at han var ked og frustreret over at han ikke kunne få sin sut i munden. Det er faktisk lidt som om, at han har vænnet sig til ikke at have sutten i munden om natten mere. Han skal stadigvæk have den med i seng, men han tager den ikke i munden og holder den kun i hånden. Vi tror at han er bange for at det gør ondt igen, så han simpelthen ikke tør tage den i munden. Hvilket passer os helt fint, så bliver det måske nemmere for ham at vænne sig helt af med den og slet ikke tænke på den mere <3

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er vild med min frisør!