Den dejligste dag på vandet

Den satans lænd!

 

14089120_10153992901848845_7622369442553388010_n

Igår startede jeg på arbejdet igen efter 14 dages ferie og lad mig sige det blidt – det var ikke sjovt. Det var dejligt at se mine kollegaer igen men ikke sjovt at skulle sidde på pinden igen 8 timer om dagen.

Som de fleste af jer har læst, så efter to dage i Tyrkiet fik jeg ondt i mit haleben og det har gjort ondt lige siden! Jeg tror at smerterne har aftaget sig lidt, men at jeg også lidt har vænnet mig til smerten. Igår morges da jeg satte mig op på cyklen kunne jeg igen mærke, at jeg havde ondt i halebenet. Så jeg var spændt på at se hvordan min arbejdsdag så ville blive, nu hvor jeg sidder på kontor. De første to timer mærkede jeg ikke rigtigt til noget, men pludseligt begyndte jeg at få mega ondt i min lænd. Så jeg har både siddet og stået op, men ikke rigtigt kunne finde en stilling hvor det ikke har gjort ondt. Virkelig irriterende!

I de år jeg har arbejdet der har jeg aldrig stået op, da det er en ting jeg hader. Jeg er en doven skid og kan bedst lide at sidde på min røv og arbejde. Tror jeg har fået det sådan efter mange års arbejde i H&M, hvor jeg konstant har gået rundt og stået op. Så det at jeg har stået op igår var virkelig en “stor” ting for mig, da jeg ellers ALDRIG gør det. Jeg har idag været til lægen, som har sendt en henvisning til en fysioterapeut. Håber virkelig det kan hjælpe lidt på mine smerter!!

Hvis der er andre som har været i samme situation som mig – så må i meget gerne fortælle mig hvad i gjorde <3 Det kunne være en god hjælp på vejen for mig.

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31
   

3 kommentarer

 • M

  Køb et støttebælte , det hjalp mig meget !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Det kunne godt lugte lidt af bækkenløsning 😮 Man kan købe et mavebælte i Babysam som giver god støtte og så kan man få nogle øvelser ved jordemoderen😊 Jeg har haft bækkenløsning i mine to sidste graviditeter og sidst døjede jeg med det 6 md efter indtil jeg var hos en massøre og fik det brækket på plads..
  Håber du finder noget der kan hjælpe dig😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • T

  Hej Linesofie. Jeg er dog ikke gravid, men jeg ved at min mor har haft en del problemer med sit haleben, både under graviditet og generelt pga hybermobilitet. Hun plejer at sidde på en badering i de trælse perioder, så hun ikke sidder direkte derpå. Måske et tip, til de mange timer på numsen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den dejligste dag på vandet