Vi rejser i næste uge!!

Sådan gik misdannelsesscanningen!

13912454_10153936500898845_6061946327831429609_n

Igår var vi til misdannelsessacnning (også kaldet gennemscanning) på Hvidovre hospital. Det er den aller sidste scanning på hospitalet og klart også en af de mest nervepirrende scanninger. Det er her man får af vide om barnet organer fungerer som de skal, at hjertet har fire kamre, at hun generelt vokser som hun skal osv osv. Jeg har set meget frem til scanningen, mest fordi jeg skulle se min lille pige igen, men også så man ved at alt er som det skal være. Og det var det heldigvis <3 Jeg er så lettet!! Ikke fordi jeg havde regnet med at der skulle være noget galt, men det er bare altid rart at få bekræftet, at alt er som det skal være.

Nu kan vi bare se frem til at møde hende og det er en dejlig fornemmelse. Jeg tager mig stadigvæk i at tænke, at jeg ikke kan forstå det er en pige vi skal have. Jeg syntes det er SÅ uvirkeligt, men samtidig en drøm der er gået i opfyldelse! Lige siden jeg kan huske, har jeg altid ønsket mig to børn – en dreng og en pige. Jeg er nu halvvejs i min graviditet, men syntes stadigvæk at der er laaaaange udsigter til slut december!! Vi rejser heldigvis på søndag i 14 dage, så august måned kommer til at gå hurtigt.

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi rejser i næste uge!!