Den satans lænd!

En ubehagelig oplevelse!!


Jeg har været lidt usikker på om hvor vidt jeg ville skrive det her indlæg eller ej. Det skyldes mest sidste gang jeg skrev om en ubehagelig oplevelse, hvor jeg fik mange grimme kommentarer. Men da dette her er en personlig blog, hvor jeg skriver hvad jeg har lyst til, har jeg valgt at dele min oplevelse.

Jeg sad på arbejdet igår ved min computer og arbejdede. Ved siden af mit bord er der en altandør, som man enten kan åbne helt op eller på klem. Ude foran døren er der et slags jernhegn, som vel sørger for at man ikke kan falde ud eller komme ind ude fra. Det skal altså lige siges at der kun er omkring 1 meter ned før man står i en baggård!

Mens jeg sidder og arbejder hører jeg en kvinde råbe helt hysterisk. I første omgang tænkte jeg, hold da op og at hun skulle dæmpe sig lidt. Det var godt nok lige indtil jeg igen hørte hende råbe “giv mig min telefon, jeg ringer til politiet og slip mig” at jeg tænkte der måtte være noget galt. Jeg hopper over mit bord for at åbne døren helt op, så jeg kunne stille mig i døren for at høre hvad der egentligt foregik. Jeg kunne se at flere mennesker havde hovedet ude af vinduerne til baggården, da de jo ligesom også kunne høre hende skrige. Til at starte med var jeg i tvivl om hvorvidt jeg skulle gøre noget – nok også fordi jeg er gravid og nødig vil sætte mit ufødte barn i fare. Men det var faktisk lige indtil hun begyndte at skrige “hjælp mig” flere gange, at jeg var nød til at gøre noget! Min kollega og jeg hopper så ud af døren og ned i baggården og løber efter hendes skrig.
Det er ikke så nemt da der var rigtig mange vinduer til forskellige opgange. Vi kunne høre hende både i baggården og på vejen på den anden side af bygningen. Da vi stod ude på vejen ringede min kollega til politiet, alt imens vi hele tiden kunne høre hende skrige. Det var sindssygt ubehageligt!! Også fordi vi ikke vidste hvilken lejlighed det kom fra. Mens vi stod ude på vejen besluttede jeg mig for at råbe op til hende. Først råbte jeg “er du okay” og bagefter råbte jeg “vi har ringet til politiet”. Efter det blev der ligepludselig helt stille og vi blev ret bekymret for, at der var sket noget helt alvorligt.

Jeg havde sat en stol i klemme til døren til baggården, så vi kunne komme ind igen. Mens vi står midt ude på vejen kan vi høre en dør gå op inde ved baggården og en kvinde kommer løbende ud. Min kollega og jeg løber hen til hende, tager fat om hende og spørger hende om hun er okay. Hun er fuldstændigt rystet, hulker helt vildt og er forslået i ansigtet. Vi fortalte hende at vi havde ringet til politiet og at de var på vej. Hun sagde til os flere gange at hun ikke ville være en del af det og bare ville væk derfra. Vi prøvede igen at forklare hende, at vi gerne ville hjælpe hende, at vi ikke behøvede hendes navn, men bare fortalte os hvilken lejlighed hun kom ud fra. Det ville hun ikke og ville bare gerne væk. Så hun halv løb ned ad gaden med en stor taske under armen. Vi kan jo selvfølgelig ikke tilbageholde hende mod hendes vilje, selvom det er mega frustrerende at se hende forsvinde ned ad gaden, når man bare gerne vil hjælpe hende. Mens min kollega og jeg står ude på gaden og venter på at politiet kommer, kommer der en fyr ud fra samme dør. Vi er slet ikke i tvivl om at det er ham. Han så forpustet ud – men prøvede at være cool da han så os. Han gik forbi os og i den samme retning som kvinden var løbet. Det værste er, at jeg har set ham i fjernsynet et par gange. Jeg har selvfølgelig ikke tænkt mig at nævne nogen navne og vi kan ikke gøre mere nu. Hvis hun ikke vil have politiet indblandet i det, er der ikke noget vi kan gøre ved det.

Politiet kom selvfølgelig efter de begge to var over alle bjerge!! – ret ringe, taget i betragtning af at vi sagde de skulle skynde sig, da det lyder som om hun bliver overfaldet.

En ting er sikkert, vi aner slet ikke hvad der oprigtigt er sket oppe i den lejlighed. Det kan ligeså godt være hende der har gjort noget mod ham, end omvendt. Ingen ved det og ingen kommer til at vide det. Dog er jeg 100% sikker på at de kendte hinanden! Så det har sikkert været et kærestepar der er blevet uvenner. Jeg håber bare at de får styr på det og at hun er okay! Det var i hvert fald ikke fedt at stå og være vidne til.

Resten af dagen kunne jeg ikke lade være med at tænke på episoden og det er nok også derfor, at jeg har haft brug for at skrive det ned og få det ud af mit hovede.

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31
   

1 kommentar

  • Bettina

    Puuuha en ubehagelig hændelse 😕 GODT at I agerede som I gjorde, så der blev sat en stopper for det hurtigere end hvis I ikke havde grebet ind.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den satans lænd!