10 ting jeg er knap så vild med ved at være gravid

Hvorfor græd jeg ikke da Victor blev født?

14440728_10154075474358845_3205499661186797192_n

Det har jeg tænkt på lige siden han blev født…. Inden Victor kom til verden havde jeg en forestilling om, hvordan jeg ville reagere når jeg fik ham i mine arme. Jeg var 100% sikker på at jeg ville græde, for det er jo det største øjeblik i ens liv. Jeg havde meget nem til tårer i graviditeten og var derfor ikke i tvivl om at jeg ville komme til at græde.

Jeg kunne nærmest ikke engang se en komedie uden at græde haha. Og hver gang der var det mindste sørgeligt i en film, løb tårerne ned ad mine kinder! – Jeg skjulte det selvfølgelig overfor min kæreste hehe, for jeg ville ikke have at han syntes jeg var for meget.

Efter 27 timers kamp med veer kom han endelig ud til mig. Jeg kan huske at følelsen af lettelse strømmede ud igennem min krop. Jeg har lige presset denne 3 kilos baby ud!! Men hvor blev mine tårer af??!!?! Jeg kan huske at jeg havde følelsen af, at jeg så gerne ville græde, men kunne bare ikke få nogle tårer ud. Min konklusion har siden hen været, at jeg har været for træt og for energiforladt til at kunne overskue at græde. Og ved i hvad, det er også helt okay! Med lillepigen her føler jeg mig igen sikker på at jeg vil græde når jeg får hende i mine arme. Det er mere fordi at nu ved jeg hvad det vil sige, at jeg tænker det måske har en større effekt anden gang? Tænker at jeg også bliver mere afslappet til denne fødsel end med Victor, at det måske sker helt naturligt?

Igen så kan det ligeså godt vise sig at være det helt modsatte. Der er jo ikke en fødsel der er ens alligevel <3

 

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

4 kommentarer

 • Stinne

  Jeg græd heller ikke da min datter kom til verden for 6 måneder siden, men det gjorde min kæreste!
  Jeg har altid været let til tårer så jeg troede faktisk også at jeg ville græde da hun kom ud!
  Jeg tænker også at det var fordi jeg var fuldstændig udmattet og overrasket over at hun endelig kom ud efter 4 timer med presseveer hvor jordemoderen hele tiden blev ved med at sige nu kommer hun 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Jeg er glad for at jeg ikke er den eneste der havde det på den måde 🙂 Men måske jeg er mere følsom med nummer to når jeg ved hvad jeg har i vente? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er lidt sjovt, for jeg har også nemt til tårer og var sikker på jeg ville græde helt vildt og tosset, men kan huske jeg også var helt udmattet og ja, lettet da han kom ud. Jeg græd dog en hel del efterfølgende (som i hele tiden😂), men lige da han kom ud gjorde jeg ikke. Det har jeg faktisk tænkt over mange gange, at jeg synes var mærkeligt hvordan jeg kunne holde det inde, da jeg aldrig har været så lykkelig, men det er da dejligt der også er andre der har oplevet det, som også er let til tårer. Så det jo ikke bare mig der var unormal.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Jeg tænker også at det må være udmattelsen 🙂 Så nu må vi se hvordan min anden fødsel bliver..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg er knap så vild med ved at være gravid