Skønhed kommer ikke kun indefra

Nyt til babyværelset

Der skal ikke være nogen tvivl om, at vi er overlykkelige over at vi skal have en pige. Jeg glæder mig så meget til at hun konstant skal have kjoler og hårpynt på. MEN, ja der er et MEN. Jeg bryder mig ikke om lyserød eller hello kitty!! Allerede nu siger jeg til familien, at de aldrig må købe hello kitty til hende haha. Det er simpelthen det grimmeste jeg nogensinde har set. Jeg må nok erkende at jeg ikke kan undgå den lyserøde farve, men prøver mere at holde mig til farven pudder rosa og pastel. Jeg er ikke vild med skrigende lyserød! Nu hvor Victor og baby skal dele værelse, vil jeg også gerne prøve at holde mig lidt mere neutral i farven.

Derfor jeg har bestilt nedenstående til prinsessen:

Cuddle nest fra Baby Dan i lysegrå – nedsat med 15% her

1335-20-cuddle-nest-large-nbg

Sengeran fra Baby Dan i lysegrå – nedsat med 20% her

1321-20-deluxe-cot-bumper-grey

Mit næste køb til baby bliver denne lækre sengehimmel fra Ellos her

84-4646d1

Sky uro fra Konges Sløjd her

1.11-konges-sloejd-skyuro-.wm

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

1 kommentar

  • marie

    Det er lidt sjovt, for jeg skal have en dreng og hader grøn og blå, som mange af de ting til drenge jo ellers er. Jeg har derfor også købt en masse neutralt sengetøj, babynest, puslepude, sengerand (samme som jeres) i stedet for. Jeg ville dog hvis det havde været en pige købt alt i lyserød, sarte rosa farver osv., da jeg bare elsker de farver 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønhed kommer ikke kun indefra