Dårligt nyt fra hospitalet

Endnu en sygemelding!

Ja man kan vel godt sige at jeg er inde i en dårlig periode i min graviditet lige pt.. Jeg syntes at alt er hårdt og intet rigtigt går den vej jeg har lyst til. Der er i hvert fald én ting som der er fuldstændig sikkert, og det er, at der ikke er en graviditet som er ens. Foruden at jeg havde ondt i lænd/ryg til sidst med Victor, ja så gik alt som det skulle. Det må man vidst sige slet ikke er tilfældet ved denne graviditet.

Jeg har igen fået super ondt i min lænd og haleben og har nærmest ligget lodret hele dagen igår! Jeg fik talt med min læge som anbefalede mig at blive sygemeldt min sidste tid. Jeg kan godt se logikken i det og jeg skal sådan set også tænke op mig selv og mit helbred – og min lille pige for den sags skyld. Men jeg har sagt til min læge og arbejdsgiver, at jeg ikke har lyst til at gå fra 100% endnu. Så det er blevet til en deltids sygemelding, hvor jeg skal på arbejde hver dag fra kl 8-12. Den beslutning er jeg rigtig glad for og tror bestemt at det vil hjælpe mit heldbred den sidste tid. Jeg har kun 5 uger tilbage på arbejdet inden barsel, så det burde eller rettere HÅBER jeg på, at jeg godt kan klare!

Nu skal jeg til mit næste kontrol på onsdag på hospitalet, så det er jeg meget spændt på. Dog er jeg mere spændt på fredag i næste uge, for der skal jeg til en ny vækstscanning og til samtale med en læge. Jeg går hver dag og håber på at hun på mirakuløst vis har taget en hel del på og er normalvægtig efter sin alder. Det kunne være lidt fedt <3

Hvis jeg skal se denne deltids sygemelding som noget positivt. Så har jeg nu mulighed for at hente Victor fra børnehaven og have lidt kvalitetstid med ham, inden prinsessen kommer <3 Det glæder jeg mig til!

14681797_10154152524673845_7457794804677193163_n

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dårligt nyt fra hospitalet