Endnu en sygemelding!

Om at amme offentligt

14568234_10154133903823845_990459712406718437_n

Jeg ved at dette emne efterhånden er meget omdiskuteret, men jeg kan ikke lade være med at tænke på det, nu hvor det snart er min tur til at amme igen. Og jeg kan ligeså godt sige det som det er. Jeg går 100% ind for, at man skal have lov til at amme offentligt!!

Jeg bliver simpelthen så ked af det, når fremmede kan finde på at gå hen til en ammende kvinde og bede hende om at dække sig helt til eller gå. Jeg har heldigvis aldrig selv prøvet det, men man skulle lige sige det mindste til mig – og jeg ville gå fuldstændig amok. Eller bare det at nogle caféer/restauranter kan finde på, at bede den ammende kvinde om at gå ud på toilettet og amme. Det er fuldstændig grotesk! Selvfølgelig har jeg da også respekt for, at man ikke skal sidde med sine nipples oppe i hovedet på fremmede mennesker mens de spiser – alt med måde. Så længe at den ammende har en klud foran barnets ansigt og bryst, så kan jeg vitterligt ikke se problemet. Nogle mennesker er virkelig alt for emsige.

Det sjove er, at stort set alle mennesker er blevet ammet på et tidspunkt i deres liv. I kid you not! Det er en del af naturens gang og livets cyklus.

Jeg glæder mig til at jeg skal amme igen. Det bånd man skaber med sit barn er helt fortryllende <3

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu en sygemelding!