Hvem skal med til fødslen?

Projekt børneværelse

14720462_10154132413278845_851491015573111566_n

I weekenden går vi noget vildt i møde. Vi skal nemlig bytte om på vores soveværelser, for at kunne lave et lækkert børneværelse til Victor og hans lillesøster. Ord kan slet ikke beskrive hvor meget jeg har set frem til denne weekend!! Ikke nok med at der bliver lettet nogle tunge sten fra vores skuldre, så er det også starten på et helt nyt kapitel. Selv for Victor <3

Victor forstår selvfølgelig godt at mor har en baby i maven og han forstår også godt at det er en pige. Men vi tror ikke helt at han forstår, at hun rent faktisk kommer ud og skal bo sammen med os, hehe. Jeg tror til gengæld at det bliver mere virkeligt for ham, når det nye værelse er færdigt. Vi venter stadigvæk på at hans seng er klar (skulle den gerne være i næste uge) og ligeså snart at han får den, kan vi bedre forklare ham, at hans lillesøster så vil få hans babyseng. Plus at de jo skal dele værelse, så han også kan se at der kommer til at stå to senge.

Ihh det bliver virkelig spændende!

Eftersom jeg er gravid i 8. måned skal jeg også tænke over hvad jeg laver og som ikke er alt for udfordrende for mig. Derfor kommer min far, stedmor og mine svigerforældre og os hjælper os hele lørdagen. Der skal jo både males, samles et kæmpe klædeskab, det gamle klædeskab skal smides ud, der skal bores ting ned og op osv osv.
Nu hvor jeg er sygemeldt lidt endnu i denne uge, kan jeg ligeså godt bruge tiden fornuftigt herhjemme. Så jeg er så småt gået igang med at pakke ned (i mit tempo vel at mærke), så vi er klar til at gå weekenden i møde.

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem skal med til fødslen?