10 ting jeg elsker ved at være gravid

Sygemeldt!

14717167_10154118702638845_6845320278347506266_n

Ja overskriften taler rigtig meget for sig selv! Jeg skulle jo have været på hospitalet idag til kontrol, men endte på fødemodtagelsen igår i stedet for. Natten til torsdag vågnede jeg op flere gange med smerter under mit højre bryst, det var virkelig ubehageligt og ikke særlig rart. Fødemodtagelsen har hele tiden sagt til mig, at hvis der er det mindste så skal jeg ringe. Eftersom det var rigtig ubehageligt og gjorde ondt, så ringede jeg til dem igår morges lidt i syv. Prøvede gennem hele natten at strække den fordi jeg tænkte, at det nok ville gå over igen og blive bedre. Men det gjorde det ikke, så derfor valgte jeg at ringe til fødemodtagelsen.

De ville naturligvis gerne se mig, men sagde at jeg skulle have taget en blodprøve inden jeg mødte op hos dem. Efter blodprøven gik jeg ned på afdelingen og blev vist ind på en stue. Her skulle jeg igen tisse i en kop, have taget blodtryk og taget hjertelyd af lillepigen. Senere kom der en læge og tilså mig, vi snakkede om mine symptomer og hun gav mig svar på alle mine prøver. Overall ser mine tal fine ud, altså blodtryk, blodprøven osv. Så lægen konkluderede hurtigt at jeg ikke har svangerskabsforgiftning, men muligvis er ved at udvikle det pga de symptomer jeg har.

Lægen ville gerne have mig sygemeldt den næste uges tid, da hun mente det ville være bedst for mig og den lille. Jeg skal så tilbage på hospitalet på onsdag hvor jeg igen skal have taget blodprøve, tale med en læge og scannes. Så indtil videre er det kun en uges sygemelding! På mandag har jeg faktisk kun 6 uger tilbage inden jeg går på barsel. Så mit mål er klart at blive på arbejdet til jeg det sidste. Der jo ikke så lang tid til, så lad os håbe at det hele kommer til at gå godt indtil da <3

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg elsker ved at være gravid