Tryghed for mor og baby

Til tjek på fødemodtagelsen igen

14516321_10154104473673845_4255381391269478015_n

I skal naturligvis ikke slippe for en opdatering, nu hvor i har været med fra starten af. I lørdags skulle jeg igen ind til tjek på fødemodtagelsen kl08:30.

Som sædvanligt starter jeg med at tisse i en kop, hvorefter de tager en prøve af min urin. Prøven viste at der stadigvæk er protein i min urin, men en smule mindre end de andre prøver jeg har lavet. Så det er vel fint nok – så længe det går den anden vej tænker jeg! Bagefter skulle jeg igen have lave en hjertelyd af den lille, som tager ca 30 min. Alt lyder heldigvis stadigvæk som det skal være <3 Jeg fik også målt mit blodtryk igen, som var helt normal. Efterfølgende sad jeg i næsten to timer for at vente på, at jeg kunne tale med en læge. Men eftersom det er en fødemodtagelse, tager lægen det der er akut først. Jeg nåede dog at brokke mig én gang til sygeplejerskerne, eftersom jeg vidste vi kun skulle tale i 5 min og så kunne jeg tage hjem igen.

Det endte med at en sygeplejerske kom ind i stedet for, da lægen havde for travlt. Basically fik jeg ikke noget nyt af vide fra sidste gang jeg var der. Den urinprøve jeg skulle lave over 24 timer så ok ud, der var dog stadigvæk protein i urinen – men ikke så meget at de fandt det alarmerende. Så jeg har 100% ikke svangerskabsforgiftning, men det kan være at jeg er ved at udvikle det. Derfor vil de have at jeg skal komme til kontrol igen på fredag. Alt afhængig af hvad mine prøver siger der, så ved de om jeg skal følges mere eller mindre. Så det bliver spændende!

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tryghed for mor og baby