Tillykke til....

Afsløring: det skal vores prinsesse hedde

15193690_10154248304103845_329967750364178274_n

Nu varer det jo ikke længe før hun kommer ud til os, så tænkte at det måtte være på tide at fortælle jer hvad hun skal hedde <3

Det har ikke været nemt at finde et navn til hende. For det første har det været underligt for os at pludseligt skulle forholde os til, at det er en pige der kommer og ikke en dreng. Man skal ligesom omstille hjernen og gøre den klar på noget helt andet. Altså det med at man nu skal til at kigge efter søde små kjoler, andre farver end drengefarver osv osv. Nu har vi jo været vant til kun at have en dreng i tre år, der er dinosaur fanatiker og elsker at lege vildt. Men vi er lykkelige og nu hvor vi har haft lidt tid til at omstille vores hjerner, er vi så klar på hendes ankomst <3

Det har kun været meget få pigenavne vi begge har kunne lide, så det har ikke været nemt. Et af navnene var Alma, det syntes vi er et rigtig sødt navn. Problemet med navnet er bare, at der VIRKELIG er mange søde små piger som hedder det nu. Derfor sagde jeg hurtigt, selvom jeg elsker navnet, at det skulle hun ikke hedde. Jeg har ikke lyst til at når hun skal starte i skole, at 8 andre fra hendes klasse hedder det samme. Det syntes jeg simpelthen ville være synd! Men vi har haft rigtig mange navne oppe og vende og nogle gange har min kæreste virkelig haft nogle underlige holdninger. Det har været sådan så jeg har haft tænkt, “åh gud – vi finder aldrig et navn vi bliver enige om”. Alligevel har vi fundet det mest perfekte navn til hende og vi kunne ikke være mere glade for det <3

Faktisk, så er det navn vi har valgt det aller første jeg skrev ned i min telefon og har altid været min første prioritet. Det syntes jeg er lidt sjovt, men også heldigt, for jeg var virkelig bange for at min kæreste ikke kunne lide navnet. Så kan i lige forestille jer hvor nervøs jeg var da jeg skulle fortælle ham det? Jeg forventede en eller anden vanvittig reaktion hehe. Men han kunne godt lide navnet og det har siden vokset hos ham.

Nå, men vi er kommet frem til at hun skal hedde Ellie <3 Jeg er helt vild med navnet og selv Victor er begyndt at kalde sin lillesøster for Ellie. Hvor jeg har fået navnet fra ved jeg faktisk ikke, det poppede ligesom bare op i mit hovede. Men er en dejlig følelse endelig at have fundet et navn til vores lille prinsesse og vi er alle super spændte på at møde hende snart.

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

14 kommentarer

 • Louise

  Det er fra Ice Age 😀 ? at du har det fra, måske 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Hhaha det tror jeg dog ikke 😛 Men sødt er det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Det er også det navn min kæreste og jeg har snakket om 😀
  Vi fandt det fra Disney filmen OP. Der hedder Hr. Frederiksens kone Ellie 😀
  Er sikker på i alle bliver meget glade for det navn <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Ja det er rigtigt, der er faktisk mange tegnefilm hvor navnet Ellie indgår 🙂
   jeg syntes det er skide sødt..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Hej . Vi har lige fået en lille prinsesse for 6 uger siden og vi vidste at det blev en pige .👑 Vi havde mange navne oppe og vende . I blandt de sidste 4 var blandt andet Alma . Det er lidt sjovt du havde det sådan med Alma , for det var præcis det samme argument jeg havde over for min kæreste . 😁 Vi havde det også oppe og vende da storesøster kom til verden for 3,5år siden . Ellie havde vi også lang tid på listen og helt til det sidste men det kom af da kusinen på 1år hedder Ella og det blev for tæt på hinanden . Ellie er et fantastisk sødt navn og minder mig om en af mine ynglings film OP 😃👍🏻 Nu hedder hun Maluna . Tillykke med navnet .
  Ha en dejlig dag .

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Ja nemt skal det jo ikke være hehe 😉 Maluna er virkelig også et sødt navn, det kan jeg rigtig godt lide 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Sikke et sødt og specielt navn.Jeg venter en pige om 2 uger og har svært ved at finde det helt rigtige navn. Jeg har haft svært ved st tro på det egen pige da jeg har 3 drenge i forvejen:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linesofie

   Ej hvor spændende, stort tillykke med endelig at få en lille pige 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Så fint et navn ❤ Har har vi en dreng på 5 år og venter os en pige nu der skal hedde Naya ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Sikke et sødt, unikt og smukt navn : -)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria s

  Victor er ellers også top score blandt meget populære drengenavne, så det får han sikkert heller ikke helt for sig selv❤️ Men Ellie er da super sødt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rieejdahl

  Ellie er rigtig sødt! Men tænker da Victor er langt mere brugt end Alma 😊? Men måske også derfor i gerne vil have lillesøsters navn lidt for sig selv .. sødt er det som sagt..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tillykke til....