Det siger vægten nu!!

Lash lift + konkurrence

Jeg har lige været på besøg hos min skønne vippetekniker Sanne fra auroralashes.dk for at få lidt liv i mit ansigt igen. Jeg valgte her for nyligt at holde en lille pause fra vipperne, ikke fordi de var grimme eller noget, men fordi jeg bare havde lyst. Det lyder lidt fjollet, men efter næsten 1 år med vipper på, havde jeg bare lyst til at få dem lidt af. Ligeså snart hun tog dem af fortrød jeg selvfølgelig haha.

Når man konstant har vipper på glemmer man hvor nemt alting pludselig bliver – specielt om morgenen. Man er bare naturlig smuk uanset hvad! Men nu hvor hun havde taget vipperne af kunne jeg ligeså godt prøve at nyde det et øjeblik. Så i stedet for at få et nyt sæt på, fik jeg lavet et lash lift i stedet for. Mine egne vipper går lige ud, har ingen buk og er helt lyse, hvilket er mega møg irriterende og grimt. Ved et lash lift fik jeg dem bukket men også farvet. Det var så dejligt at se mine egne vipper være mere tydelige uden al mulig lir. Nu når jeg tager mascara på skal jeg ikke selv bukke dem, for er de super flot bukket i forvejen. Dejligt nemt!

Nedenunder her kan i se et før/efter billede. Man kan tydeligt se en stor forskel <3

14900452_10154170274848845_1658511731983151932_n

KONKURRENCE !!

I samarbejde med min søde vippetekniker, har jeg fået lov til at udlodde en valgfri behandling til hele to heldige vindere. Det eneste i skal gøre for at deltage i konkurrencen er, at tagge to veninder på billedet på min Instagram HER samt følge mig og Aurora_lashes. Har man overholdt de krav er man automatisk med i konkurrencen om en valgfri behandling <3 Jo flere gange man deltager jo større er chancen for at vinde. I kan se alle behandlingerne her -> www.auroralashes.dk

Vinderne bliver trukket på næste søndag, den 13 november.

Skærmbillede 2014-08-13 kl. 13.15.31

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det siger vægten nu!!